reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Sun przykro mi bardzo ... ja tak samo reagowałam z niechęcią do dzieci jak poroniłam :sorry: a teraz chyba zaniechamy starań bo jutro się okaże czy dostałam pracę, to ciąża nie na rękę mi będzie.

reklama
Butterfly jakoś jest mi trudno... Znów nadszedł kryzys... a myślałam, że już złe myśli mam za sobą... Czasami też mam wrażenie, aby całkowicie zaprzestać starań... bo staramy się 17 m-c i nadal nic nie wychodzi... od 10 m-c jestem pod ciągłą kontrolą lekarza... leczę się i nic... Już sama nie wiem co mam na ten temat myśleć...

Sun doskonale wiem, co czujesz. Niestety. Ja cały czas mam żal do losu, dlaczego wszyscy dookoła chcą i mają a ja nie. Pracuję w przedszkolu więc możesz sobie wyobrazić co ja czuję jak widzę mamuśki odbierające swoje dzieci jednocześnie trzymając wózek z drugim.... przykre to ale prawdziwe. Staram się myśleć o czym innym, ale te myśli same przychodzą. Tracę powoli siły i co najgorsze, czuję, że długa droga przede mną...:(

Niestety los jest niesprawiedliwy :confused: ciężko pojąć dlaczego kobiety pod stałym nadzorem lekarza i tak nie mogą zajść w ciąże ... być może ludzka podświadomość jest taka wredna :sorry: i człowiek niby nie myśli ciągle o dziecku ale jednak ...

Sun doskonale wiem, co czujesz. Niestety. Ja cały czas mam żal do losu, dlaczego wszyscy dookoła chcą i mają a ja nie. Pracuję w przedszkolu więc możesz sobie wyobrazić co ja czuję jak widzę mamuśki odbierające swoje dzieci jednocześnie trzymając wózek z drugim.... przykre to ale prawdziwe. Staram się myśleć o czym innym, ale te myśli same przychodzą. Tracę powoli siły i co najgorsze, czuję, że długa droga przede mną...:(

Niestety los jest niesprawiedliwy :confused: ciężko pojąć dlaczego kobiety pod stałym nadzorem lekarza i tak nie mogą zajść w ciąże ... być może ludzka podświadomość jest taka wredna :sorry: i człowiek niby nie myśli ciągle o dziecku ale jednak ...

No właśnie dziewczyny ten los jest bardzo niesprawiedliwy... Często jest tak, że młode "siksy" zachodzą w niechcianą ciąże tak po prostu... a my się staramy już kilka m-c lub nawet lat i nadal nic... Czasami mnie nachodzą złe myśli i jestem zła na wszystkich i wszystko - i niestety dzisiaj właśnie taki jest dzień... Chciałabym kiedyś być mamą, ale może nigdy nie jest mi to pisane...

Witam się dziewczynki :-)
Wybaczcie ale zupełnie nie wiem której co napisac więc ogólnie jak zawsze!!!
My staramy się już ...mh..niech zerknę...32 cykl... nie wiem jakim cudem jeszcze doszczętnie nie zwariowałam:confused::dry:... byc może to ta głupia nadzieja??? Gdybym tylko wiedziała,że zejdzie nam się tyle lat to zapewne już po 2 latach byśmy się starali o drugie maleństwo... ale któż wiedział, że scenariusz taki właśnie będzie:-(
Ja też byłam pewna, że nie ma nic na obfite @...jest ja dostałam cyclonaminę...ale ponieważ u mnie była przyczyna obfitych @ to leki nic nie pomogły (miałam polipa, a tym samym po jego usunięciu przez 3 dni @ zużyłam 5 podpasek i 2 tampony)...więc uwierzcie mi bardzo obfite @ to nie urok...TO TRZEBA ZBADAC...
Ja dla odmiany pracuję w pediatrycznym szpitalu i uwierzcie też ciężko i to cholernie patrzec mi na te noworodki i ich mamy... nie wiem sama jak ja jeszcze funkcjonuję???
Mam w tym miesiącu kupę pracy więc z doskoku będę ale postaram się czytac co u której
Za każdą testującą &&&& a @ niech idą precz na najbliższe 9 miesięcy:tak:
Zuza - jak było w ośrodku??

reklama
Do góry