reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Danao - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wpadke!!!

Sun - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II na tescie!!!

Kto jeszcze testuje w najblizszych dniach?

dana - jak już wspomniałam, trochę wiary wlotka - upolowali 21 pln :szok::-D to już lepiej na winie wyszli - bo chyba z 35 butelek dostali :tak:
sun - nie nakręcam Cię, sama lepiej znasz swój organizm, a dla nas długo starających się każde nakręcanie nie jest wskazane, także Ty się nie nakręcaj a my będziemy wierzyć i mieć nadzieję :tak:
nikusia - takiej to dobrze , aż do środy wolne, a co to ? urlop :confused::dry:;-)

Powiem Wam że takich nudów to dawno nie było, dosłownie nic się nie dzieje !!!!!! Już wypiłam kawę, zjadłam cukierka i banana :crazy: pewnie moje kg po tych wszystkich obżarstwach wahają się w granicach 70 kg :zawstydzona/y:
A mój mąz umówił się z kolegą na 23 :szok: zaraz po meczu - na piwo/wino/ oglądanie następnego meczu :szok:

Swietujemy hehe;D

Ja dzis wybralam sie do galerii bo pare drobiazgow musialam kupic i sie zakochalam... w pewnych butach w Deichmannie <3 Co prawda szpilka chyba z 12cm i moge byc w nich wyzsza od M. ale sa bosssskie;)) Dobrze,ze zblizaja sie moje urodzinki hihi;D Jeszcze 18 dni;D I 15 do urodzinowej impresski;)
Jak bede na kompie to wam je pokaze;)

Hej dziewczynki, wróciłam właśnie z galerii ale tak mnie oczy od świateł bolą, nie wiem co oni za oświetlenie w tych galeriach mają....

Sun trzymam &, żeby @ nie nadeszła!! przydałaby się jakaś dobra wiadomość chociaż od jednej z nas:)

W galerii co druga babeczka w ciąży...albo ja tak bardzo zwracam na to uwagę, albo tak po prostu jest.:confused:

but.jpg

Moje piękneee :))))

lajka - to juz takie nasze zboczenie, ze wszedzie widzimy dzieci albo kobiety w ciazy... Ja tez zwracam na to uwage :crazy:

A ja mam cholera dzien zarloka;/ Jest prawie 22.00, a ja grzeje sobie druga porcje pierogow z truskawkami... Szok...:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry