• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Cześć dziewczynki... :-)

Dzisiaj tempka nadal wysoko... ale nie nakręcam się .... A testować szybko nie będę... @ powinna przyjść jutro lub w niedzielę... ale za testuję może dopiero za tydz w poniedziałek... ale to też jest pod dużym znakiem zapytania

reklama
Tymbardziej dobrze, ze się nie nakręcasz. Ale Sun kochana my naprawdę potrzebujemy radosnej nowiny:-) Ktos musi zapoczątkować ten baby boom wśród nas "wiecznych" staraczek:-)

Właśnie :tak:
U mnie to temp. ostatnio wybiła na 2 dni przed @, a czasem nawet dzień przed potrafi być wysoko...no ale ja się temp. zupełnie nie sugeruję...dla mnie 4 dz fl jest sądny jak nic nie czuję to już wiadomix....na obecną chwilę wszystko prze de mną :-)
DZIEWCZYNKI MAM WOLNE AŻ DO ŚRODY więc może mnie być mało:tak:
SUN &&&&&&&&&&&&&&

reklama
Sun nijak. Do konca roku liczę na wpadkę.:-)Jak nie wyjdzie biorę nr telefonu od kuzynki męża do jakiegos super hiper specjalisty od niepłodności i wybieram się do niego na początku 2013. Wiem, marnuje troche czasu, ale to tylko dlatego, że chcę sobie odpocząc psychicznie. Poukładać sobie parę spraw, które zaniedbałam przez te starania.
Poza tym zaczynam jazdy na kursie na prawko i od jutra przechodzę na dietę bezbożną:-D Podobno nie mozna mieć wszystkiego, a skoro nie mogę byc w ciązy to chociaz będę piękna i szczupła:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry