reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuzanka ja chcę:-):-) super że zakończyliście kurs i kciuki trzymam za was:-)

Sun kciuki trzymam:-)

Anastazja widze że ZUS za skóre zalazł tobie:baffled:

Dana piesek ładny ;-)

Dziewczynki nie mam siły was nadrobić, wpadam zobaczyć co u Was słychać:-). Ja mam urwanie głowy w pracy - wrzesień, mam grupę 3latków w tym roku i nie wiem w co ręce włożyć...

Poza tym nasza Maja poszła od oddziału przedszkolnego i dziś mówi że iść nie chce bo nie miała się z kim bawić:-:)-( buuu jak mi smutno sie zrobiło:-:)-( ehhh mam nadzieję że jutro lepiej będzie.

Przepraszam że tlkoo sobie ale pozdrawiam was mocno,mocno:-):-)

reklama
Roza no to faktycznie serducho kłuje:-(

no to piszę :)

Pasta z fety i orzechów:

• 20 dag orzechów włoskich
  • 20 dag fety
  • strąk papryczki chili
  • ząbek czosnku
  • 4 łyżki greckiego jogurtu
  • 2 łyżki oliwy

Orzechy drobno siekamy,osączamy fetę,rozdrabniamy z chili usuwamy nasionka miąższ drobno siekamy,czosnek wyciskamy.Wszystko ładnie mieszamy dokładnie dodajemy jogurt i oliwę.Przekładamy do miseczki orzechy jak zostaną można udekorować a odrobiną oliwy polać na wierzch pasty .

GOTOWE I SMACZNEGO
yes2.gif
biggrin.gif

Zuzanko a no kłoje zwłaszcza że zawsze była pod opieką moja, nawet w przedszkolu co wyszło tylko na złe:-:)-( ale mam nastrój:no:

Feta i orzechy - brzmi ciekawie:-)

idę przyszykować córę na jutro - dobrej nocki:-)

Czyli wrzesień i październik obfitował będzie w rocznice :-) my 9 obchodzimy 4 października i wypada czwartek i jeśli wysztko będzie jak w kalendarzu to będę wtedy miała ...mh... 11 dzień cyklu- pytanie zasadnicze, na którą zmianę mąż będzie miał bo od dwóch lat siedzę z siostrą w moje rocznice ślubu :-D...bo on wtedy w pracy...no ale cóż poradzic... My w sumie nic szczególnego nie robimy, zawsze jakiś kwiatuszek a ja np. mojemu kupiłam w zeszłym roku portfel... ale to tak wiecie ;-)
No i kurna policzyłam w między czasie oczywiście która zmiana 2 więc chyba z Wami ją spędzę he he :-D
Moja gwiazda dziś dwie 5 przyniosła ze szkoły :-)...matko cieszyłam się jak głupia ....

Nikusia też jestem dumna jak moja "mała" czyli Karolina siostra przynosi dobre oceny do domu :tak:a w rocznice możemy pić Wasze zdrówko ,a u Was dziewczynki cisza strasznie szybko się robi:-(

Miłej nocki:*

Witam się ...
Zastanawiam się czy tylko ja po metformaxie mam ochotę non stop rzygać :crazy:...no mówię Wam, zgaga, i rzyganie to moje przyjaciółki... ja zniosę wszystko ale boli mnie już nawet żołądek jak nic nie zjem no :baffled:
Zuzanko- a pewnie ja wodą albo herbatą a Wy możecie coś mocniejszego :tak:...ważne, że sama nie będę....Boszzzzzz ale byłoby fajnie jakbym zaszła przed rocznicą ..to byłby dopiero prezent :-)
Dziś mam dzień z serii, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :happy:...w sumie niezłe nastawienie ....
MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH

Witam się z rana dziewczynki :-)

Wredoty nadal nie ma, a tempka poszła odrobinkę do góry...
Jak coś to w sobotę robię test ;-)

Dzisiaj wstałam wcześniej :tak:
Zuzanka ja chcę:-):-) super że zakończyliście kurs i kciuki trzymam za was:-)

Sun kciuki trzymam:-)

Anastazja widze że ZUS za skóre zalazł tobie:baffled:

no zobaczymy czy to zaświadczenie już gotowe, dzisiaj będę dzwoniła to może jeszcze mnie nerwy czekaja:-) zastanawiałam się co z Tobą, ale patrzę że wykres uzupełniasz to pomyślałam że zmęczona po pracy, ale nie zapominaj o nas :-p
no to będziemy wrzesień/październik imprezować :-D
sun - :blink::blink::blink::blink::blink: poczekaj do rocznicy :-p
nikusia - Ja też od rana mam taki dzień, a to dopiero 8 :szok:
zuzanka - a jak u Ciebie z @? bo widzę że dalej czekasz ? :dry:

p.s. na zarzut że wcześnie u nas robi się cicho, usprawiedliwiam się ;) położyłam się na 5 min bo mi strasznie bolał brzuch i dopiero nospa pomogła, no i zasnęłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja na innym wątku już dzisiaj każą mi robić test... dlatego zrobię w sobotę, wtedy będzie 42 dc... tak długiego cyklu nie miałam...

Do góry