reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Chyba jestem nienormalnateraz mam dylemat czy było by dobrze żebym jednak była w ciąży czy jednak nie
ło matko jako to jest ciężkie, dylemat mam nie tylko rzeczy finansowej - jak pisałam zrezygnowaliśmy z opłacania ZUS'u za mnie od 1.09, ale też rzeczy duchowno-cielesnej - hmmmmm zagmatwane - ale chodzi o to czy znowu nie będzie jakiś plamień, czy znowu nie poronię, czy znowu , czy znowu , czy znowu
ehhhh - już nie myślę, trzymajcie proszę kciuki za mojego męża , który poszedł dziś do nowej pracy , ma niby teraz 2 tyg urlopu płatnego , ale jeszcze nie ma umowy i strasznie się boję żeby nie wyszły jakieś jaja
zuzanka - ale chyba jak się okaże że ciąża to nie zrezygnujecie z adopcji ? ;-) od razu duża rodzinka - fajnie by było![]()
kochana no jak bym była teraz w ciąży to Nas ośrodek odsuwa na inny termin jak maleństwo skończy rok dopiero możemy się znowu starać w OA ,ale nie mamy zamiaru rezygnować i nawet jak Nasze przyjdzie pierwsze to chcemy adoptować

a Ty kochana nie stresuj się tak i nie myśl o najgorszym nie musi być tak jak za pierwszym razem ,ja wiem,że to stres itd ale trzeba wierzyć:****
sun7 no fajna ,fajna bardzo najbardziej tylko niecierpliwe jest ten czas oczekiwania na dzieciątko ,ale jak przeżyłam rok to i kolejny poczekam

danao a to męża masz gdzies w delegacji?
danao84
Fanka BB :)
Nie w delegacji, ale na taka głupią zmianę chodzi, ze nie ma kiedy. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że te parę chwil co jest w domu wtedy kiedy ja, to się zajmuje remontem domu:-( W weekend już będzie "po ptokach". Beznadziejny ten tydzień:-(
Chociaż było staranie 8 i 10 dc, ostatnio mam cykle krótkie więc może i wystarczy?
Chociaż było staranie 8 i 10 dc, ostatnio mam cykle krótkie więc może i wystarczy?
Ostatnia edycja:
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Wiecie co , bo to jest tak, jak "wpadłam" to dużo czytałam na necie i m.in. trafiłam na wątek na tym forum Ciąża po poronieniu, i myślę sobie, jak te kobiety przeżyły takie tragedie - i proszę już wiem.
Później , jak podjęlismy decyzje o staraniach, myślę sobie jak te kobiety starają się 8 - 12-24 mies. przecież Ja bym psychicznie nie wytrzymała - i proszę za 2 tyg mija dokładnie rok starań - i żyję
czasami boję się myśleć o czymkolwiek - bo widzę że mi się sprawdza.
Najgorsze że sprawdza się nawet u kogos, bo jak śledzę wykresy innych dziewczyn i był taki nawał plusików, to nawet nie chcąc o tym myśleć przeszła mi przez glowę myśl , ze skoro tak dużo plusików to też będą łzy , kilka osób niestety nie cieszyła się zbyt długo
Czy Ja rzucam jakiś urok czy to tylko zbieg okoliczności ? 
dana - zostaw remont domu, niech się mąż bierze do roboty
Później , jak podjęlismy decyzje o staraniach, myślę sobie jak te kobiety starają się 8 - 12-24 mies. przecież Ja bym psychicznie nie wytrzymała - i proszę za 2 tyg mija dokładnie rok starań - i żyję
czasami boję się myśleć o czymkolwiek - bo widzę że mi się sprawdza. Najgorsze że sprawdza się nawet u kogos, bo jak śledzę wykresy innych dziewczyn i był taki nawał plusików, to nawet nie chcąc o tym myśleć przeszła mi przez glowę myśl , ze skoro tak dużo plusików to też będą łzy , kilka osób niestety nie cieszyła się zbyt długo
Czy Ja rzucam jakiś urok czy to tylko zbieg okoliczności ? 
dana - zostaw remont domu, niech się mąż bierze do roboty

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
danao no to go zbałamuć przy remoncie ;-)a czasem i jeden dzień wystarczy ;-)nie stresuj się :****
ja wiem,że tak ciężko odpuścić ale może czasem po prostu z miesiąc nie myśleć ?
powiedziałam co wiedziałam 

ja wiem,że tak ciężko odpuścić ale może czasem po prostu z miesiąc nie myśleć ?
powiedziałam co wiedziałam 

Ostatnia edycja:
danao84
danao no to go zbałamuć przy remoncie ;-)
Przy ekipie remontowej?
Jeszcze ktoś się będzie chciał przyłączyć
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
hmmmm trójkącik 

danao84
Kochane jeżeli możecie i chcecie zagłosujcie na mojego futrzaka.:-)
MISS i MISTER e-karma.pl na Facebooku | Facebook
MISS i MISTER e-karma.pl na Facebooku | Facebook
kwiatuszekq20
to mi przypomniały ze rocznica lada chwila
reklama
to mi przypomniały ze rocznica lada chwila
Kwiatuszek a którego masz rocznicę ???? 12-ego, dobrze liczę ????
Podziel się: