Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Dziewczynki a jakie Waszym zdaniem powinnam najpierw zrobić badania? w ogóle od czego zacząć wiem banalne pytanie ale już zgłupiałam po prostu :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo:-) czas wziąć się za siebie porządnieJulitka - ja mysle ze powinnnas zrobic FSH, LH, estradiol, prolaktyne i progesteron - to wszystko w odpowiednich dniach cyklu i najlepiej w jednym cyklu wszystkie. Wtedy bedziesz miala obraz swojego cyklu. To takie podstawowe badania. Oprocz tego warto zrobic jeszcze hormony tarczycoweJesli tu bedzie wszystko ok, to trzeba szukac.dalej. Ale to juz bedzie trudniejsze. No i oczywiscie musisz wyslac na spermiogram swojego facecika, zeby sprawdzic jak spisuje sie jego armia
![]()
Dziewczynki a jakie Waszym zdaniem powinnam najpierw zrobić badania? w ogóle od czego zacząć wiem banalne pytanie ale już zgłupiałam po prostu :-(
Sun - nie naciskamyZostawmy wszystko swojemu biegowi. W koncu jestesmy tu po to, zeby sie wspierac a nie nakrecac, bo od nakrecania jest i tak nasza psychika
![]()