reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuza - to ja w moim pierwszym cyklu po histeroskopii tak się cieszyłam na @...bo była dosłownie (bezbolesna, skąpa, i szybko poszła w cholerę) :tak::-)...szkoda, że nie na 9 miesięcy no ale jak przypomnę sobie co działo się w czasie moich poprzednich @ to nie chcę wracać o nie :no:
Danao - to u Was dzisiaj rocznica ślubu ????GRATULUJĘ :tak: Życzę upragnionych 2 kreseczek na teście i nieogarnięcia cyklu :tak:
Kasienkadg - to ja na odwrót co cykl -TE SAME :baffled: Wstrętne objawy sugerujące jedno....głupią, wredną, znienawidzoną prze ze mnie @

reklama
danao nie można się poddawać ja wiem,że ciężko jest tak sobie mówić dobrze będzie ,ale uwierz mi wiem jak to jest czekać bezowocnie :wściekła/y::no: nam minęło 8 lat :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i cały czas wierzę ,że musi się udać :sorry2:

Wiem o tym Zuzanko, bardzo dobrze. Szczerze mówiąc w życiu bym nie pomyślała, że jest tyle kobiet, które mają problem z zaciążeniem. Uwierzcie lub nie, ale NA ŻYWO nie znam żadnej takiej, której się szybko nie udało.

a myślisz ,że ja mam znajome ,które się starają jak ja ? mam wszystkie koleżanki ,siostry trzy i bratową ,które zachodziły od razu ,miesiąc i już a ja jedyna w gronie bez dzieci i tyle lat .....łatwo nie jest zwłaszcza,że znowu nam siostra męża oznajmiła,że w ciąży jest i za pierwszym razem :wściekła/y: mogła mi tego oszczędzić ale trudno ...przełknęłam "za pierwszym razem" jakby nie miała serca jak to mówiła....a jest naprawdę dużo kobiet ,które są dłużej niż ja w starankach ,wiem ,że i Nam się uda!!

Ja wiem, staram się mieć nadzieję, nie poddawać się, ale są takie dni, kiedy o wszystkim zapominam, pozostaje tylko żal i smutek. Dzisiejsza rocznica stała się przyczyną rozmyślania o tym minionym czasie.

reklama
Do góry