reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hmmm nikusia - no jak - nie po kolei mówisz , skoro Ty na 2 a Ja na 9 to Ty pierwsza :-p:-p:-p
nie ten wątek ale się z Wami podzielę dlaczego ta data :tak:
Zaszłam w ciąże jakoś przełom września/października 3 lata temu , ostatnia @ była 14 września i termin mi wychodził na 21,06.2010 - no ale sobie tak gadaliśmy że może urodzi się 9 czerwca - bo mąż ma 5.05, Ja - 7.05 - więc pasuje ze następny miesiąc czerwiec no i co 2 dni :cool: Chyba za bardzo chciałam żeby wczesniej się urodziła - i urodziła, o wiele za wcześnie - teraz już widzę swój błąd w tym chciejstwie :tak: a więc wierzę całym moim ZDROWYM serduchem - że termin 9.06.2013 to mój termin porodu :-D:-D:-D:-D
Wszystkim polecam książke Murphego - Potęga podświadomości - moją wersję papierową gdzieś wcięło więc ściągnęłam audiobooka - doszłam dopiero do 3 rozdziału , ale pierwsze 2 sluchałam już 2 razy :-p bo resztę zapomniałam przegrać na telefon :-D:-D:-D:-D

TO TRZEBA WYPIC ZA CUDA :tak::tak: ... BO MNIE JEDYNIE CUD RATUJE...Ileż ja już razy wmawiałm sobie, że chcę byc w ciąży, że to ciąża, że ja będę w ciąży..i niestety moja podświadomośc zawsze mi na przekór :cool:

nikusia - bo może źle formułujesz chęć ;-)
kasienka - to tak jak Ja , 2 razy taki test widziałam, raz nawet ruchy czułam ,a dziecko mam tylko w papierach , ale MOJE i nikt mi tego nie odbierze :-) i wierzę że wróci do mnie właśnie 9.06.2013:tak:
sun - piękny test , zachowaj na pamiątkę i "zarażaj" nas ciażą a my się odwdzięczymy kciukami za zdrową, spokojna ciąże :tak:
Ja dzisiaj pije czerwone winko , za Wasze zdrowie - Was wszystkich :-p buziaki :*

SUN- przyznaj się teraz szczerze...przeczuwałaś coś??? Nie wiem czułaś się jakoś inaczej???Miałaś jakies na prawdę wczesne objawy inne od tych co zawsze???
No i wiesz co...ja zazdroszczę widoku 2 kresek bo mimo iż mam jedno dziecko to w życiu nie widziałam testu...po prostu jak zaszłam to wiedziałam, że to jest to... temp. w górze cycki od 4 dnia fl napięte i rosły z dnia na dzień a sutki sterczały :zawstydzona/y:... no i teraz nieomieszkam nasikac ale to już po wiarygodnej becie...
Anastazja...mh... niech pomyślę :cool2: to jak mam sobie to w głowie układac???? JESTEM W CIĄŻY TAK???

Dzięki za zazdroszczę bo chętnie bym sie napiła :happy:

reklama
Tak, z tego co zdąrzyłam przyswoić to trzeba powtarzać i wierzyć w to co mówisz, ale nie że będę w ciążę, kupię coś tam, tylko Jestem w ciąży, stać mnie na samochód, formułować tak jakbyś już to miała. Jak masz czas to mogę podesłać książkę do ściagnięcia :-)

Do góry