reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cisza he... Naplodzilyscie jak nie wiem;D

U mnie dzis 29dc, zazwyczaj mam 28dniowe, ale ostatni mial 30dni, wiec czekam sobie spokojnie do przyszlego tygodnia. Jak fasolka ma byc to bedzie w przyszlym tyg tez. Zreszta juz mi sie nie chce marnowac kasy na testy;/ Jak nie bedzie w przyszlym tyg, to znaczy, ze cos jest na rzeczy:-) Ale nie nakrecam sie nawet w tym cyklu i jakos latwo mi to idzie;) Moze dlatego ze za duzo spraw mam na glowie. Chcemy otworzyc ta pizzerie, wiec jest duzo zalatwiania;):tak:

A co do drinkow to jestem w nich specjalistka;);-) Tylko driny pije, zreszta w barze pracuje wiec cos o tym wiem;)
I moge wam podsunac fajny alkoholowy pomysl na imprezke;) To tzw. " Pijane misie" :-D Kupujecie zelki, najlepiej wlasnie w ksztalcie misiow, i jakis alkohol. Najlepiej wodka, moze byc smakowa (chociaz ja robilam z czystej). Wsypujecie misie do zamykanej miseczki, zalewacie alkoholem tak 2cm ponad poziom zelkow, zamykacie i odstawiacie do lodowki na minimum 5 dni;) Codziennie trzeba je ze 2 razy zamieszac, zeby sie nie skleily i dobrze nasiakaly;) Pychotka;))):tak:

reklama
Ja miałam gości w pracy , więc opiłam sie herbatą :-p
zuza - a jakie zioła pijesz? Ja pije o.Sroki , chyba jego, już nie pamietam, wczoraj zapomniałam wypić przez wino :-p
dana - i kto mówi o cisza , ta co się ukrywa i nic nie odzywa :-p:tak:
kasienka - musisz mówić że jesteś w ciązy, bo tak to nigdy nie będziesz :no::-)

Do góry