reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Nadrobiłam :tak: ostatni raz tu napisałam13.09 a później miałam wolne ,to mężem się zajmowałam :-p
Hej dziewczynki;)

Anastazja- no to niezle;D Ja na miejscu tego sasiada nic bym sie nie odezwala hihi;D
z sąsiadem żyjemy spoko, też mu kiedyś powiedziała że stęka podczas seksu - bo mamy ściany cienkie ,a sąsiad głośny :-D

No to GRATULUJĘ! Widziałam że jak jedna to i druga :-p to zaraz wszystkie po kolei :tak:

lajka - co u Ciebie?
Roza - nie obijamy się , jak Ja , tylko piszemy częsciej :-p
Nikusia - jak to sąsiadka u góry powiedziała swojemu narzeczonemu - "wpier''ić Ci znowu" :szok: za takie myślenie, wyłącz mózg - tam jest taki przycisk OFF - wyłącza wszystkie objawy @ :tak::tak:
zuzanka -a Ty byłaś w ciązy? czy Ja coś niedoczytałam :sorry2:?
dana - j.w. dla koleżanki Nikusi :-p:-p wiesz a niedługo będę furą pocinać , to do Ciebie zajadę i dostaniesz taką zj''kę że pół Polski usłyszy :-p:-p

Aha no i powiem Wam , że możecie uważać mnie za wariatkę, ale wierzę w tę książkę ( zatrzymałam się na 3 rozdziale i od początku już 3 razy słuchałam, bo zapomniałam przegrać dalsze części :-D), działa , działa i jeszcze raz działa. A przede wszystkim mam lepsze samopoczucie, więcej się uśmiecham, chyba nawet mi się cera poprawiła :rofl2:

Byłam na echu serca we wtorek - wiem tyle że nie ma żadnej wady serca - to jest najważniejsze, reszta to pikuś, jeszcze tylko 10.10 sprawdzą mnie holterem , ale to tylko formalnosc, arytmię na 100% mam od stresu - który eliminuje ze swojego życia :tak:.
Byłam na usg tarczycy - ale wiem tyle co nic, lekarz powiedział że omawiać wynik będziemy na wizycie i tyle, jak zaczął robić USG to spytał kiedy wizyta, ale myślę że jakby było bardzo źle - to by od razu powiedział, a tak to 28.08 na wizycie wszystkiego się dowiem :tak::tak:
No i co poza tym, a no poza tym to miałam weekend gotowania, taką miałam ochotę na gotowanie że zrobiłam banice wg przepisu lidla , upiekłam drożdżówki z marmoladą, zrobiłam schabowe na obiad, a dzisiaj chyba schabowe z suszonymi pomidorami i serem mozzarela będziee :-p
Pogoda wspaniała , zycie piękne.
Cytat na dziś z książki : Co wewnątrz to na zewnątrz, co u góry to na dole :-)

ps. byliśmy wczoraj w Smyku wybrać prezent dla mojej chrześnicy - małżonek stwierdził ze już na pewno mógłby mieć dziecko bo mu się strasznie te zabawki wszystkie podobają :)

Ostatnia edycja:
kasienka - no to jeszcze raz GRATULUJĘ! Teraz musisz sie nastawić że wszystko JEST dobrze, że JESTES świetną mamą, a Twoje dziecko jest zdrowe i szczęśliwe:tak:
nikusia - bój się bój :-p jak mieszkasz w promieniu 230 km od Krakowa to do Ciebie też dojadę :-D:-D:-D

reklama
Do góry