reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

problemy ze współzyciem

kinga kiedys tu osinka podsylala linki o jakis afrodyzjakach cos 'ala mucha-nawet bylam sklonna sprobowac-ale sie obawialam 8)

hehe na spiocha to ja jeszcze nie ;)

reklama
a ja, podpuszczona przez Was, wczoraj użyłam żelu pod prysznic, który miał mnie zenergetyzować :) żel nie zdał egzaminu, ale Rafi ustawił świece po całym pokoju... ach, szczegółów nie będę zdradzać :) ufff jak gorąco :) Jetsem z siebie dumna :)

A ja... :( Chyba muszę wysłać Marcina na kilka dni do drugiego pokoju - może wtedy tak zatęsknię, że mi się zachce i nie będę się bała? ::)

catherinka, a może w drugim pokoju zróbcie sobie nastrój, winko. Mi to bardzo pomogło. Karola mnie stresowała :) Ja już nie potrafię tak "po cichutku" :)

Próbowaliśmy Kinga, ale to co najbardziej przekadza jest w głowie :( Strrrraaaszna blokada, mimo, że Marcn jest bardzo delikatny i niczego nie chce na siłę. Kurcze, czasem myślę, że już do końca życia nie dane mi będzie się kochać :( Eeehhhh....

Kinga - no to gratulacje!! Dobrze,że Rafał wie jak cię "podejść"

Catherinka - jeszcze będziesz się kochać - nawet nie mysl inaczej...

"Na śpiocha" jeszcze nie próbowałam ;)
Wczoraj mieliśmy kontynuować naszą randkę w sypialni, ale troszkę mnie połamało i nici... ::) - i tak to jest jak chce się zacieśnić znajomość z własnym mężem ;D - nie chodźcie do kina gdzie przesadzają z klimatyzacją!!! ;D ;D ;D

reklama
a my ostatnio zostalismy sprowadzeni "do parteru" :D bo lozko jest drewniane i budzilo bartka :p no to rzucilismy kolderke na podloge.... ;D ;)

catherinka: bedzie jeszcze z ciebie taki ogien ze marcina zaskoczysz!!!

Do góry