reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

problemy ze współzyciem

reklama
MUCHY sa hiszpanskie-Kinga!!!
Moje libido tez zerowe-nie wiem po co zre te cerazette. Maz chodzi urazony i obrazony bo mu sie chce...

magdalenaB pisze:

;D ;D ;D No nieźle...

Wczoraj stwierdziliśmy, że wprowadzimy chyba zakaz oglądania TV i korzystania z netu po 21.00. To powinno odżywczo wpłynąć na chęci do figlów. Bo o 22.30 to mnie się już nic nie chce...
Wczoraj poskutkowało :)
Tylko co ja zrobię bez wieczornego przeglądania BB ::)

pytia to po 21 zróbcie sobie Big Baraszkowanie a później wracaj na BB ;D

Ja wieczorami mężą nie mam (dlatego mogę posiedzieć spokojnie na BB :))
czasem wraca o 24 wtedy spoko, jeszcze mi się chce ale jak wraca o 2 w nocy to juz jestem padnięta i chętnie się godze na seks ale zaznaczam że będe bierna albo niech mnie bierze "na śpiocha" ;)

reklama
w sytuacji gdy jestem półprzytomna to jedyne wyjście ;D ;D
człowiek się nienamęczy a mężuś zadowolony
i ja niepowiem... też

bo jak w ogóle nie mam ochoty no to to nie ma sensu :p

Do góry