reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Progesteron po transferze

roserose

Początkująca w BB
Jestem 13 dpt 3dniowego zarodka. Transfer świeży. Dzisiejszy wynik bety wynosi 410. Natomiast wynik progesteronu mnie przeraził 332…. Co sądzicie?
Biorę 2x utrogestan 300mg i 2x progesteron besins 100mg. Wizyta dopiero 7maja. Może któraś miała taki kosmiczny wynik?

reklama
Ok czyli do wizyty przyjmować i czekać na dezycję lekarza? Chyba taki wysoki wynik nie zaszkodzi…..

Jestem 13 dpt 3dniowego zarodka. Transfer świeży. Dzisiejszy wynik bety wynosi 410. Natomiast wynik progesteronu mnie przeraził 332…. Co sądzicie?
Biorę 2x utrogestan 300mg i 2x progesteron besins 100mg. Wizyta dopiero 7maja. Może któraś miała taki kosmiczny wynik?
Ale to 332 to w jakiej jednostce ??

Dokładnie, w jakich jednostkach masz podany?
Ja biorąc Prolutex(2 razy dziennie) czyli generalnie ten najmocniejszy i najszybciej działający progesteron plus Cyclogest 400 mg (raz dziennie) wynik miałam w okolicy 120. Więc Twój jest naprawdę ogromny.

Do góry