Olao101
Aktywna w BB
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
Ciąża gratulacje prog bardzo ładnyDziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji![]()
A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynneProgesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
A czy to dobry wynik progesteronu ?Progesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
Nie masz nigdzie w pobliżu laboratorium czynnego w sobotę?A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne![]()
lepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy CiA myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne![]()
Dziękujelepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy Ci![]()