Lady Loka
Fanka BB :)
Nie no, testy LH nie pokazują tak ciąży.Nie owulacyjny zrobiłam 7 dni po owulacji z ciążącym miałam luzem to zamoczyłam owulacyjny który się tak barwi jak jest ciąża .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no, testy LH nie pokazują tak ciąży.Nie owulacyjny zrobiłam 7 dni po owulacji z ciążącym miałam luzem to zamoczyłam owulacyjny który się tak barwi jak jest ciąża .
Mi tak barwi, przy córce też moczyłam LH i tak się barwiły mocnoNie no, testy LH nie pokazują tak ciąży.
Ale to nie jest wyznacznikiem. Raz moze barwić, a raz nie.Mi tak barwi, przy córce też moczyłam LH i tak się barwiły mocno![]()
Mi tak barwi przy córce też moczyłam LH i tak się barwiły mocnoNie no, testy LH nie pokazują tak ciąży.
Dlatego są robione ciążowe testyAle to nie jest wyznacznikiem. Raz moze barwić, a raz nie.
Ano nie każdej. A niektore mają pozytywne LH bez ciąży. Dlatego to zwyczajnie nie ma sensu.Mi tak barwi przy córce też moczyłam LH i tak się barwiły mocnonie każdej kobiecie LH jest pozytywne przy ciąży
Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .Moim zdaniem te wszystkie testy ciążowe będą ujemne.
Bo gdyby uznać, że 7dpo już był pozytywny, to 5 dni później byłaby już gruba krecha.
Zresztą masz na zdjęciu wszystkie razem, a to oznacza, że co najwyżej ostatni test jest ważny. Pozostałym zdjęcia zostały zrobione na pewno nie do 5 minut po ich wykonaniu. A tu już mogła zadziałać fizyka.
Byłam niedawno w drugiej ciąży pozamacicznej i miałam progesteron jak marzenie(28) - dopiero,gdy po badaniach bety okazała się pozamaciczna to progesteron trzymał się ponad 17.Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .