reklama

Progres linii

reklama
Moim zdaniem te wszystkie testy ciążowe będą ujemne.
Bo gdyby uznać, że 7dpo już był pozytywny, to 5 dni później byłaby już gruba krecha.

Zresztą masz na zdjęciu wszystkie razem, a to oznacza, że co najwyżej ostatni test jest ważny. Pozostałym zdjęcia zostały zrobione na pewno nie do 5 minut po ich wykonaniu. A tu już mogła zadziałać fizyka.

Moim zdaniem te wszystkie testy ciążowe będą ujemne.
Bo gdyby uznać, że 7dpo już był pozytywny, to 5 dni później byłaby już gruba krecha.

Zresztą masz na zdjęciu wszystkie razem, a to oznacza, że co najwyżej ostatni test jest ważny. Pozostałym zdjęcia zostały zrobione na pewno nie do 5 minut po ich wykonaniu. A tu już mogła zadziałać fizyka.
Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .

reklama
Zrobiłam dziś betę i progesteron ale kurde beta nie przyszła mi na wynik online ale progesteron to 0,92 więc jestem prawie pewna że to chemiczna mam nadzieję że nie jakaś pozamaciczna albo co innego .
Byłam niedawno w drugiej ciąży pozamacicznej i miałam progesteron jak marzenie(28) - dopiero,gdy po badaniach bety okazała się pozamaciczna to progesteron trzymał się ponad 17.
To bardziej wygląda na biochemiczną ,beta prawdę powie. Jeżeli nie zaczniesz krwawić to zrób jeszcze w sobotę w miarę możliwości jeszcze raz progesteron i betę i sytuacja się wyjaśni.
Przykro mi 🫂 :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry