Borowka695840
Aktywna w BB
Omg kompletnie o tym zapomniałam masakra …przytnij te zdjecia, bo wszystkie Twoje dane sa widoczne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Omg kompletnie o tym zapomniałam masakra …przytnij te zdjecia, bo wszystkie Twoje dane sa widoczne
Usunęłam kompletnie nie pomyślałam zrobiłam na to szybko . DziękiPo pierwsze widać Twoje wszystkie dane.
Niestety ale masz progesteron za niski, żeby utrzymać ciążę musi być 10 wzwyż . Przykro mi.
Właśnie mam umówioną wizytę na 12 grudnia którą już dużo wcześniej miałam umówioną i w międzyczasie wydarza się toSpróbuj zrobić w sobotę jeszcze raz badania - ale ten progesteron nie rokuje zbyt dobrze.
Gdy tylko dostaniesz wyniki a beta będzie rosła to skontaktuj się z ginekologiem - telefonicznie wystarczy,żeby coś Ci poradził bo na USG totalnie nic nie będzie widać w tak wczesnym etapie- nawet przy dobrym prog.
Życzę powodzenia i głowa do góry
Daj znać jak sytuacja się rozwinie
Dostałam miesiączkę więc nie jadę jutro na krewSpróbuj zrobić w sobotę jeszcze raz badania - ale ten progesteron nie rokuje zbyt dobrze.
Gdy tylko dostaniesz wyniki a beta będzie rosła to skontaktuj się z ginekologiem - telefonicznie wystarczy,żeby coś Ci poradził bo na USG totalnie nic nie będzie widać w tak wczesnym etapie- nawet przy dobrym prog.
Życzę powodzenia i głowa do góry
Daj znać jak sytuacja się rozwinie
Jednak był to biochemDostałam miesiączkę więc nie jadę jutro na krew
Witaminki sobie już zostawię w razie czego, spróbujemy na spokojnie zobaczymy co czas pokaże dziękiJednak był to biochem
Ale wiele ginekologów uważa ,że nie trzeba robić przerwy w staraniach i możecie działać dalej
Trzymaj się![]()