reklama

Progres linii

reklama
Spróbuj zrobić w sobotę jeszcze raz badania - ale ten progesteron nie rokuje zbyt dobrze.
Gdy tylko dostaniesz wyniki a beta będzie rosła to skontaktuj się z ginekologiem - telefonicznie wystarczy,żeby coś Ci poradził bo na USG totalnie nic nie będzie widać w tak wczesnym etapie- nawet przy dobrym prog.
Życzę powodzenia i głowa do góry 🫂
Daj znać jak sytuacja się rozwinie

Spróbuj zrobić w sobotę jeszcze raz badania - ale ten progesteron nie rokuje zbyt dobrze.
Gdy tylko dostaniesz wyniki a beta będzie rosła to skontaktuj się z ginekologiem - telefonicznie wystarczy,żeby coś Ci poradził bo na USG totalnie nic nie będzie widać w tak wczesnym etapie- nawet przy dobrym prog.
Właśnie mam umówioną wizytę na 12 grudnia którą już dużo wcześniej miałam umówioną i w międzyczasie wydarza się to 🫣 więc myślę że wtedy porozmawiam z gino bo chciałam sobie zrobić cytologię po prostu . Jasne głowa w górze , mam już na pokładzie swoją wymarzoną wyczekaną więc nie jest to dla mnie bardzo ciężkie do przetrawienia . Jest mały smuteczek ale zobaczymy 😊😊dam znać

Dostałam miesiączkę więc nie jadę jutro na krew

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry