reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prolaktyna

Marta2432

Fanka BB :)
Witam jestem w 8 tygodniu ciąży dzisiaj odebrałam wyniki prolaktyna wynosi 81ng/ml czy to wynik prawidłowy? Kolejna wizyta u ginekologa 26.09 w ten wynik mnie bardzo martwi. Pozdrawiam :)

reklama
reklama
Cześć dziewczyny :) mam do was pytanie, co sądzicie na temat tych wyników. W piątek powinnam dostać miesiączkę, jednak do dziś brak. Wcześniej nie opóźniała mi się miesiączka. Cykle 31 dni. Raz miałam tylko 33 dni. Widzę ze prolaktyna podwyższona oraz testosteron delikatnie
Kurde nie mam pojęcia. Jestem umówiona do ginekologa na przyszły tydzień. Zobaczymy co powie... Martwię się trochę :(
Progesteron jest niewiele podwyższony., prolaktyna również, która często ma wahania np przez stres i inne różne czynniki. Może zrób betę z krwi lub powtórz test, w aptekach można dostać taki który robi się samej w domu z krwi jest dużo bardziej wiarygodny :)

Poczekam do końca tygodnia. I tak zrobię jak piszesz. Dziękuje :)

Progesteron jest niewiele podwyższony., prolaktyna również, która często ma wahania np przez stres i inne różne czynniki. Może zrób betę z krwi lub powtórz test, w aptekach można dostać taki który robi się samej w domu z krwi jest dużo bardziej wiarygodny :)

Do góry