reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

Neverend tak z ciekawości pytam, czy te Eco rossmana to od eco-moniczne czy ekologiczne? Bo ja czasem używam ecologicznych jednorazówek z kukurydzy i ciekawi mnie czy coś takiego jest w Polsce?

To są pieluszki ekologiczne Miranda. Nie wiem dokładnie jak działają, bo nie testowałam, ale zamierzam jak wykończę karton pampków:)

reklama
Iza powiem tak. Jak lubisz pampersy a na przykład nie leżą ci dady to nie wydawaj kasy. Bo jak dla mnie happy są podobne do dady choć może mniej twarde, ale fakt szerokie. I Kasiu nie wiem może to u chłopców tak ale moja Gabi spokojnie w nich noc przesypiała i rano w mokrego pampa jeszcze kupę wali na dzień dobry i nic jej nie przeciekło i nie wypadło. Dupka też nie odparzona. Więc ja byłam bardzo zadowolona.
Zostawiłam sobie po jednym rodzaju pampku (dada, te z lidla,happy,babydream,pampers) i jak jakiejś koleżance opowiadam to mam przykład, bo to najlepiej na własne oczy zobaczyć. I jak na razie to najlepsze dla mnie te Babydream. I cenowo i jakościowo.

Miranda a znalazłam takie:http://www.chusta.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=17&Itemid=29

Ostatnia edycja:
Efe tu raczej chodzi o to ze Mati jest znakomitym testerem pieluszek:)Jak ktos za "młodu" wypijał przez noc litr mleka to pieluszka musiała byc super wytrzymała:)Happy nie dawało rady.
Jak dla mnie najlepsze jednak pozostaja oryginalne pampersy, drugie miejsce zajmuja huggies premium.
U mnie nie ma rossmanów, zadnych fajnych marketów wiec wybór ograniczony...

Kasia ja ci powiem, że gdyby nie napis to bym nie uwierzyła,że te rosmanowskie nie są pampersami.
Są tak do nich podobne. Jak dla mnie nawet lepsze niż huggiesy.
Ale fakt moje dziecko nie budzi się w nocy i nic nie pije więc moje zdanie też jest bardzo subiektywne.
Szkoda że nie możesz ich kupić, bo na prawdę by ci podpasowały. Najbliższe rossmanny masz w Iławie i Brodnicy (widzisz nawet sprawdziłam)

Ostatnia edycja:
A dzieki Efe niewiedziałam mam jakies 20km wiec jak mój szanowny sie pojawi to z checia go wyciagne na przejazdzke i napewno wypróbuje

Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za polecenie tych pieluszek Rossmann :-)
Wczoraj kupiłam, zapłaciłam 19,99 za paczkę 36szt.
Są super!!
Identyczne jak Pampersy albo nawet lepsze :zawstydzona/y:
Jestem bardzo zadowolona :-D:-D:-D

Co do pieluszek Bella Happy to nie wiem jak u Was z cenami ale wczoraj w Rossmannie patrzyłam to wychodziło 0,75 gr za sztukę więc drogo jak cholera.
Drożej od Pampersów :szok:

Ja jestem do tyłu do rossmana nie chodze.Więc bardzo prosze o zdjęcie opakowania tych pieluszek z rossmana co pisze o nich Efe to mojemu pokaże i zakupi.Tylko błagam dajcie fotke bo jeszcze mi kupi co nie trzeba!!!!!!!!:dry::tak:

http://www.bangla.pl/pieluchy-chustki/jednorazowe/rossmann-babydream-premium-pieluszki-jednorazowe-dla-dzieci-p5750.htm

donoszę uprzejmie że pojedyńcze opakowanie tych pieluch sztuk 40 kosztuje 19,99

ponad to uprzejmię donoszę że w Pepco są promocyje na:
spodenki dresowe za 6,99 i 9,99
rajstopki 3,99
dresy 19,99

reklama
Ja widzialam w reklamie,ze w lidlu ma byc inhalator za 99 zeta...jak mala miala katar mialam wyporzyczony z przychodni,wedlug mnie dobrze jest miec takie cos w domu.

Do góry