reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja Karincia polecę tez Rossmana są na prawdę bardzo dobre. A miałam już chyba wszystkie możliwe. I te rosmanowskie najbardziej przypominają pampersy. Mój kupił karton i wyszło 0,50gr za sztukę. Czyli tak jak Dady z Biedronki. Z Lidla też są fajne i Happy. Także masz do wyboru do koloru.
_karincia_
Fanka BB :)
O, dzięki Dziewczyny :-)
Od razu polece sobie do Rossmanna i oblukam ;-)
A sa też rozmiary 4+??
Jak w ogóle rozmiarowo??
Większe od pampów są czy nie??
A sa też rozmiary 4+??
Jak w ogóle rozmiarowo??
O, dzięki Dziewczyny :-)
A sa też rozmiary 4+??
Jak w ogóle rozmiarowo??
Są 4+, bo moja kumpela kupuję taki rozmiar. My na 4, ale wydają sie deczko większe od pampków. I są naprawdę fajne. Nazywają się Babydream. 4 są czerwone a 4+ albo różowe albo zielone. I rossmann ma też linię pieluszek Eco. Kosztują ok. 27zł za paczkę 44 szt.
miranda
Neverend tak z ciekawości pytam, czy te Eco rossmana to od eco-moniczne czy ekologiczne? Bo ja czasem używam ecologicznych jednorazówek z kukurydzy i ciekawi mnie czy coś takiego jest w Polsce?
izabela...
dziewczyny, któraś z was kupowała te pieluszki Bella Baby Happy – pieluszki, kosmetyki dla dzieci, chusteczki nasączane nowość (3d flexi system)-warto je kupić?
bo od 30.09 będą w tesco po 41,99
bo od 30.09 będą w tesco po 41,99
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Mi te happy lubimy Iza.
Ale bardziej się opłaca teraz te z rossmanna 39,99 za 80 sztuk i są na prawdę najbardziej podobne do pampersów, bo happy mają ogólnie szerokie zapięcia
Ale bardziej się opłaca teraz te z rossmanna 39,99 za 80 sztuk i są na prawdę najbardziej podobne do pampersów, bo happy mają ogólnie szerokie zapięcia
izabela...
ale mówisz o tych nowych, ulepszonych pieluchach?
bo te z rossmanna już testowałam a jestem ciekawa tych pieluch
)
bo te z rossmanna już testowałam a jestem ciekawa tych pieluch
reklama
Podziel się: