reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

Efe :-) ale jaki rozmiar kupilas???
ja dzis z samego rana moni na doopsko te 80/86 załozylam i sa dobre... zastanawiam sie czy Gabi taka duża sie nagle zrobila czy Monia mi zmalała czy na północy inne rozmiarówki są czy co??? :szok:
dzis jedną parę ładuję do praliki i zobaczymy co wyjdzie po praniu.....

reklama
Rubi no 80/86.
W razie czego oddam w dobre ręce (a raczej nogi) ale chciałabym żeby choć raz je miała na tyłku. Pokombinuje z gumką może ta nie trzyma.
A Gabi kurdupel. Z 75cm ma. Te z lidla grube 86/92 są na nią dobre ale to chyba jest właśnie kwestia materiału. Grube zawsze będę teraz kupować rozmiar dwa większe.

ja jeszcze Ali nie zakładałam a kupiłam 80/86 muszę to sprawdzić
A vizir kupiłam w biedronce 5,5kg za 29,90, zawsze kupowałam persil ale jakos znudził mi się po 5latach, sprawdze co vizir ma mi do zaoferowania

ja sie ciesze ze mam tu bazarki i nieraz na weekend pojade, poszperam.. i oto co znalazlam ostatnio 1rzecz=1euro.. CIMG3825.jpgCIMG3824.jpg

A oto kilka z posrod wielu rzeczy jakie zakupilam, w rozmierze 86.. Szykujemy sie na zime.. :szok: podobno ma to byc zima stulecia... przed nami jeszcze zakup sniedowcow brazowo-bezowych i kombinezonu dwuczesciowego...
CIMG3562.jpgCIMG3868.jpgCIMG3583.jpg
CIMG3656.jpgCIMG3557.jpgCIMG3582.jpgCIMG3869.jpg
Jutro tez niedziele, wiec moze i na bazarku cos znajde :-)

Mamusiaberlin a gdzie konkretnie organizowane sa takie bazarki? bo moj mąz siedzi w Niemczech i narobiłas mi ochoty z tymi bazarkami:)

reklama
w tesco są pampersy tescowe 2 paki w cenie 1 - całkiem dobrej jakości (kupowałam przy Juli i na początku z Jasiem - nie ustępują markowym pampersom!!) i wychodzi 100 szt 4+ za 33 zł...

ja w vizirze piore juz 4 lata + vanish do każdego prania ale moje dzieci to geniusze pod względem brudzenia się i czasem nawet ten zestaw nie daje rady...

Do góry