reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Jak cos to pytaj pomoge, jesli na stronie nie bedziesz mogla odnales czegos.
:-)
Dziewczyny mam pytanie, pomozcie prosze!
Mam zamier kupic buciki dla Dorianka, na zime i chcialabym zeby w nich chodzi jeszcze w marcu. I teraz jaki nr? On nosi 19 teraz, czy 21 beda dobre na grudzien i az do konca marca? Jak szybko nozka rosnie?:sorry::sorry::sorry:

A róznie mamusiaberlin w Berlinie akurat jeszcze nie byl ale szwendaja sie po całych Niemczech:)
moze i tam zawitaja

aa no to ładnie dziekuje, juz meza nagabuje zeby sie podjął wyzwania takiego bazarku bo rzeczy tam maja niesamowite zwlaszcza ceny:)

Mamoberlin, mi w sklepie kazali przychodzić na przymiarki co dwa miesiące, i pierwszym razem po 3 miesiącach nózka była juz większa, a tym razem mierzyliśmy na początku września i już w zeszłym tygodniu jedna była większa o pół rozmiaru, i węższa również o jeden rozmiar. Myślę że to zależy od dziecka i nie zawsze uda się trafić.

miranda a jaki nr bys zaryzykowala kupic??:-)
21 czy moze 22?
on ma 12,5 cm a 21 to juz 13,5cm.. wiec moze 22?
tylko chcialabym zeby w grudniu tez je ponosil:sorry:ej zakracilam sie...
z ciuszkami jest o niebo latwiej:tak:

Mamusiuberlin, a może lepiej pójści do jakiegoś dobrego sklepu z obuwiem dla dzieci i dać zmierzyć nóżkę i się poradzić. Nie zawsze trzeba kupować a sądzę że nic nie będą mieli przeciwko udzieleniu porady, jeszcze jak powiesz że chciałabyś się upewnić że butki wystarczą do grudnia,myślę że to lepsza opcja niż kupowanie na oko bo jednak nóżka dziecka jest ważna.
Ale tak właśnie mniejwięcej jest że co dwa miesiące zmienia się rozmiar a dobre buty są tak dobierane że mają wystarczający, wygodny i bezpieczny zapas na rośniecie, więc jak troszkę wyrośnie to nic się nie dzieje. Tak jak my mamy 3.5 G, a nóżka 4.

reklama
kochana butki tutaj na takiego malca kosztuja od 45 euro, a znalazlam swietne w pewnym sklepie internetowym za jedyne 75zl bo to przecena z 230zl. Chcialabym je bardzo, bo to prawdziwa skorka, a nie chcialabym kupowac bucikow za 45euro tylko na ta zime:no::sorry:

Do góry