reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Ja też jestem zadowolona z ciuchow z TESCO. Choć jak sprobowalam bodziaki z H&M to wole wlaśnie te z HM,wlaśnie ze względu na ten dekold. Te z HM sa bardziej przy szyjce zabudowane. Ale poza tym drobiazgiem to z TESCO sa super i to nie tylko bodziaki. Kupowalam tam tez bluzy,kurteczke taką jesienna. Pralam wszystko na 60 stopni,nic nie farbuje i sie nie defasonuje:). polecam. Ale faktycznie na ceny trzeba patrzec bo nie wszystko jest tam takie tanie...i czasem taniej kupowalam w H&M czy innym tego typu sklepie niz tam.

u nas w biedronce wyprzedaż ciuszków różnych z ostatnich ofert-dużo taniej ale rozmiary zazwyczaj kończą się na 68 więc nie na mojego chłopa...ale w czwartek oblukamy rajstopy bo mają być - i niemowlęce i dzicięce

Słuchajcie a znacie apteki Dbam o Zdrowie?
to jest ich strona dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl
Wystarczy się zalogować, poszukać potrzebnego nam lekarstwa i odebrać w jednej z aptek z tej sieci. Praktycznie w każdym mieście jakaś apteka jest z tej serii. Wiele lekarstw jest naprawdę dużo tańszych. Np. biorę falvit mama 60 szt. który w aptece normalnie kosztuje w granicach 26 zł a jak się zamówi przez tę stronę to jest niecałe 21. Poszperajcie, naprawdę warto :-)

Słuchajcie a znacie apteki Dbam o Zdrowie?
to jest ich strona dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl
Wystarczy się zalogować, poszukać potrzebnego nam lekarstwa i odebrać w jednej z aptek z tej sieci. Praktycznie w każdym mieście jakaś apteka jest z tej serii. Wiele lekarstw jest naprawdę dużo tańszych. Np. biorę falvit mama 60 szt. który w aptece normalnie kosztuje w granicach 26 zł a jak się zamówi przez tę stronę to jest niecałe 21. Poszperajcie, naprawdę warto :-)

ja korzystam już od kilku dobrych lat z tej apteki,a z netowej od roku i różnica w cenie na lekach to średnio 3zł

W tesco sa pampersy w promocji:tak: ale nie pytajcie po ile bo nie pamietam... Dwie paczki sa sklejone razem. Widzialam tez sloiczki Hippa z obiadkami te duze 190g. po 3,99 a normalnie kosztuja ponad 5zl.

reklama
Do góry