reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
42,95 to słaba promocja na pampersiaki:P szukam lepszej - np. 132 pampersy 4 za 85 zł, bo chyba przegapiłam, a raczej za późno się kapnęłam, że mi się kończa - no chyba, ze gdzieś po przeprowadzce się ajkieś paczki mi zapodziały:))

heh ale aga to na to samo wychodzi - kupując 132 pampersy czyli wychodzi ze są tam dwie paczki po 66 sztuk - jedna kosztuje 42,50 ! a masz 4 sztuki mniej niż w tradycyjnej paczce za 42,90 wiec prostymi obliczeniami wychodzi ze to tez żadna promocja.......

Eee to ja w takim razie myślę o czym innym, bo u mnie w paczce były ostatnio 3 opakowania, więc chyba w sumie była 160 czy 180 pampersiaków za tą cenę. W każdym razie ja cenę przeliczam przez ilość i jak jest w granicach 0,49-0,55 to się opłaca i biorę zapas na dłużej. Dlatego mówię, że dla mnie cena 42,90 to nie promocja pampersów bo mi wypada, że 1 szt kosztuje 0,65gr za szt. - to niezbyt opłacalne i to prawie non stop jakiś sklep ma - ostatnio Lidl miał nawet taniej bo 39,99:)
Za 50 zł to nawet nie patrzę na pampersiaki bo to zdzierstwo skoro można w promocji wyłapać dużo taniej, a u mnie wtedy po tańszej cenie to zapasy są na 200-300szt. do przodu..

A ja pampersy zakupuje w pracy Z gdyż pracuję on w gillette i mamy tam swój pracowniczy sklepik i tam wszystko taniej dla nas a pampki kosztują 31-33 zł zalezy od miesiąca czyli GIT!

rox może i bym mogła tylko nie wiem jak miałoby to wyglądać bo ja ciemna masa jestem i nie wiem na allegro tez nigdy nic nie kupiłam bo zwyczajnie nie wiem jak i się boje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry