reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wkleilam link do tego tematu na wszystkich tematach na ktorych sie udzielam moze ktos jeszcze zechce pomoc, ja niestety nie jestem w stanie, chociaz bardzo bym chciala

Bardzo dziekuje wszystkim Babeczkom .Była u nas Rogalowa2 przywiozła paczki .dziekuje dziekuje dziekuje I ogromnie ściskam w ramach podziekowania :-)

Hej. Miałam wyslac paczuszke wczraj ale nie daLam rady. Jutro postaram sie wyslac.
Na dzien dzisiejszy mam kleik ryzowy, kaszke m-r, herbatke z hippa duza, mleczko 2*, chusteczki 2*, nie duzo ale narazie na tyle moge pomoc

Panie Zbyszku wszyscy zaaferowani są pomocą ale pewnie tez wiele mam-Przyznam się ze ja chyba w szczególności-zainteresowana jestem Filipkiem :-) tzn jak się czuje, jak rozwija,czy daje pospac rodzicom czy łobuz z niego?? :-)
Bo i jak Mama się czuje?
No i wciąż ponawiam zaproszenie do grudniowych mam!!

Maluszek sie rozwija dobrze zaczyna gaworzyc przewraca sie juz na bok ,rośnie jak na drożdżach .Nie daje nam spa w nocy .W kwietniu ma operacje przepukliny .A mama miewa sie dobrze .chociaz ciągle uważa że musi schudnąc ale całkowicie nie potrzebnie sie przejmuje:-)

witam się wieczorkiem..niedawno wróciliśmy od znajomych i wlatuję zobaczyć co u Was..

Ironia cieszę się ,że synek już lepiej:)

Zbyszku super,że pomoc do Was dziś dotarła!!
a jak z mieszkaniem ? daliście rade uzbierać ?
pozdrawiam Was:)

spłyneło do mnie wiele formularzy - dzis juznie dam rady ale jutro zaaktualizuje liste :)

nie wiem skad ale dzis przyszla do mnie sasiadka z kaszka mlekiem i chusteczkami dla Filipka :-D :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry