Dopiero teraz weszłam na ten wątek (nie znam w 100% sytuacji, ale po przeczytaniu całego wątku w miarę sie orientuję co i jak: no i oczywiście współczuję z całego serca!) - a szkoda, bo miałam tyyyyle rzeczy do oddania w potrzebujące ręce.. Niestety chwilowo mamy pewne problemy finansowe, więc pieniążków przelać nie mogę, za to wyślę paczkę.. Proszę tylko może o sprecyzowanie co najbardziej by sie Ani przydało? [swoja drogą czy kiedystam podany nr telefonu jest nadal aktualny? chętnie bym sie jakoś z Nią skontaktowała..] Na pewno jestem w stanie wysłać trochę zabawek - z ubrankami troche gorzej, bo mam Synka.. No i kosmetyki. Może jeszcze jakieś ubrania dla Ani by się przydały (jaki rozmiar?) - niestety nie żadne cuda, ponieważ ledwo co wyprzedałam się z wszystkich ubrań których nie używałam?
No i już z innej beczki - jestem lekarzem, więc w miarę swoich mozliwości (mam ten komfort, że mimo, że ja nie zajmuję się zawodowo dziećmi, a moja wiedza z pediatrii pochodzi tylko z czasów studiów i wychowywania mojego Stasia moi Rodzice są oboje lekarzami dziecięcymi, więc zawsze mogę się z Nimi skonsultować :-)) mogę postarać się rozwiać jakieś wątpliwości, które przy opiece nad Maluszkiem zawsze sie pojawiają.
No i gratulacje dla młodej Mamusi i Jej Córeńki!