Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się ja na początku ciąży brałam mocne leki na przeziębienie plus byłam na prześwietleniu płuc , tez dowiedziałam się o ciąży dopiero po tych poczynieniach , teraz jestem w 36 tc u ledwo umiem wysiedzieć tak młody bryka![]()
tak, dzięki, już ktoś mi wkleił ten linkZależy ile. Do 150 mg to dawka bezpieczna i zalecana przez lekarzy, gdy pojawiają się określone problemy z ciąża i jej utrzymaniem.
Ale to wszystko w potwierdzonej ciąży.
Poczytaj mamę ginekolog: hipotetyczna Hania, wszystko ci rozjaśni [emoji3526]
Moim zdaniem wybacz ale wyluzuj. Oszalejesz przez te 9 miesięcy jesli bedziesz tak sie wszystkim przejmowac. Każda normalna kobieta martwi się o ciaze wiadomo ale dostałaś tyle argumentów a mimo to dalej mam wrazenie nam nie wierzysz.tak, dzięki, już ktoś mi wkleił ten link
uspokoiło mnie to, jednakże czekam na wizytę i potwierdzenie tego z ust mojego lekarza![]()
Choć przeczytasz na ulotce, że bezwzględnie nie należy stosować w ciąży, aspiryna zawiera tą samą substancję co Acard, który niektóre ciężarne muszą brać całą ciążę (kwas acetylosalicylowy). Jednorazowe zażycie nie powinno mieć znaczeniaZażywałam aspirynę musująca (przez 3 dni w sumie 5 tabletek). Byłam przeziębiona - nie czułam się najlepiej. Po 5 dniach od tego wykonałam test ciążowy - beta 200. Czy aspiryna może negatywnie wpłynąć na rozwoju dziecka?