reklama

Proszę o poradę

reklama
Przykro mi bardzo :(

Najbardziej wkurzają mnie (żeby nie powiedzieć inaczej) słowa w stylu :
" Nie przejmuj się, przecież nie planowaliście. " Jak słyszę takie teksty to mam okazję tak komuś odpowiedzieć, że by mu w pięty poszło. Może i nie było mówione oficjalnie " Słuchajcie ludzie staramy się o dziecko ! " Bardzo pragnęłam tego dziecka i byłam w stanie oddać wszystko za to, żeby się ciąża utrzymała.. Będziemy próbować dalej, w końcu i JA Wam ogłoszę tę wspaniała nowinę :)

Calineczka Ludzie zazwyczaj chcą dobrze - ale tak naprawdę - cokolwiek powiedzą, to będzie źle. Bo jakby nie było zawsze będziemy po części obwiniać siebie. Spróbuj docenić, że próbują Ciebie pocieszyć. I że są z Tobą, a nie odwracają się plecami jakby nic się nie stało. Naprawdę ciężko znaleźć słowa pocieszenia dla osób w takiej sytuacji. A jakbyś potrzebowała się wygadać, to zapraszam na nasz wątek: Ciąża po poronieniu.

Calineczka Ludzie zazwyczaj chcą dobrze - ale tak naprawdę - cokolwiek powiedzą, to będzie źle. Bo jakby nie było zawsze będziemy po części obwiniać siebie. Spróbuj docenić, że próbują Ciebie pocieszyć. I że są z Tobą, a nie odwracają się plecami jakby nic się nie stało. Naprawdę ciężko znaleźć słowa pocieszenia dla osób w takiej sytuacji. A jakbyś potrzebowała się wygadać, to zapraszam na nasz wątek: Ciąża po poronieniu.

Może i masz rację, człowiek nie myśli logicznie w takiej chwili.

Cześć!
Proszę o poradę. 19.12 kochałam się z narzeczonym, a 23.12 zapomniałam wziąć tabletkę. Jakie jest ryzyko ciąży? Dodam, że nie wzięłam tabletki z czwartego rzędu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry