Witam wszystkich mam bardzo ważne pytanie otóż 1 stycznia kochałem się ze swoją partnerką bez zabezpieczenia oczywiście z finiszem na zewnątrz , 4 stycznia miała mieć owulacje a z kad to wiem z tad że ma aplikacje dziennik w telefonie od 2 lat conajmniej, nastepnie kochalismy sie 13 stycznia także bez zabezpieczenia i również z finiszem na zewnątrz okres miała dostać 18 stycznia i tak tez sie stało dostała okres ktory trwał 5 dni jak zawsze te same objawy. Teraz mamy luty Powinna dostać okres w niedzielę 18 lutego dzisiaj jest sroda 3 dzien spóźnienia czy to wgl mozliwe że mogla zajsc w ciążę bo wydaje mi sie to nie logiczne proszę O POMOC JAK NAJSZYBCIEJ ! !
reklama
G
gosc12
Gość
5dni to normalny okres.
A trzy dni spoznienia to nie powód do tragedii. Kobieta spozniaja się miesiączki. Nie chcecie dziecka to gdzie jest problem się zabezpieczyć. Kup jej test ciążowy niech zrobi.
A trzy dni spoznienia to nie powód do tragedii. Kobieta spozniaja się miesiączki. Nie chcecie dziecka to gdzie jest problem się zabezpieczyć. Kup jej test ciążowy niech zrobi.
Blackberry
Fanka BB :)
Obawiam się, że przeceniacie trochę wiarę w nowoczesne technologie - owu wg aplikacji, a odpowiedz czy to ciąża z forum internetowego :-) organizm kobiety to nie zegarek i owulacja mogła się przesunąć - stosunek przerywany to nie antykoncepcja i grozi ciążą. Skoro jest 3 dni po terminie to leć do apteki i zainwestuj 10 zł w test ciążowy. Forum odpowiedzi nie da, test tak!
Rozumiem Lecz skoro powinna dostać okres 18 i tak tez sie stalo a owulacja zazwyczaj wstepuje 14 dni przed okresem to nawet jeśli by się przesuneła to jest możliwość ze az o tyle dni ? A my stosunek uprawialismy 13 więc troche czasu jest?Obawiam się, że przeceniacie trochę wiarę w nowoczesne technologie - owu wg aplikacji, a odpowiedz czy to ciąża z forum internetowego :-) organizm kobiety to nie zegarek i owulacja mogła się przesunąć - stosunek przerywany to nie antykoncepcja i grozi ciążą. Skoro jest 3 dni po terminie to leć do apteki i zainwestuj 10 zł w test ciążowy. Forum odpowiedzi nie da, test tak!
G
gosc12
Gość
G
gosc12
Gość
Zobacz załącznik 839927
Udało mi się wystać w kuchni
Dopatrzyłam się, że maluszek po lewej stronie leży bo brzuch krzywy![]()
Pomyliłam fora
Klaudia nie pomylilas tematów?Zobacz załącznik 839927
Udało mi się wystać w kuchni
Dopatrzyłam się, że maluszek po lewej stronie leży bo brzuch krzywy![]()
Blackberry
Fanka BB :)
No jest... Ja obecnie jestem w ciąży w którą zaszłam w 7 dniu cykluRozumiem Lecz skoro powinna dostać okres 18 i tak tez sie stalo a owulacja zazwyczaj wstepuje 14 dni przed okresem to nawet jeśli by się przesuneła to jest możliwość ze az o tyle dni ? A my stosunek uprawialismy 13 więc troche czasu jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro będzie wiadomoNo jest... Ja obecnie jestem w ciąży w którą zaszłam w 7 dniu cyklu(a w środku cyklu jakoś zajść nie mogłam
) pomijam fakt, że plemniki też trochę żyją... Kalendarzyk to ruletka. Ale każdy gra w to co lubi
Serio, nie wierzcie w takie metody. A póki co zróbcie test i nie będzie wątpliwości.