reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamo Kuby, przesyłam Ci wirtualne uściski i życzenia, żebyś jak najszybciej poczuła się lepiej!!

Moniko.... wiem, że takie myśli są nieuniknione.... ale mam granitową pewność, że zrobiłaś dla Mai wszystko co mogłaś, i zrobiłaś to jak najlepiej było możliwe! Byłaś i jesteś cudowną mamą. Buziaki dla Ciebie.

reklama
Cześć kobietki...​

Dziękuję, wstaję z lepszym nastrojem, ale dzień dopiero się zaczął heh. Czytam posty, odpalam filmik z Weronią i już uśmiechnięta łezka mi w oku tańczy - szkrabek jest niesamowity, pogodny...widać, że poderwałaby się do chodzenia. Mam nadzieję, że to niewykluczone i czas pokaże, że uda się pomóc.

Sciskam :-)​

witam...

Haniu... prześlij troszkę tego dzisiejszego słoneczka... bo u mnie pochmurno,wieje i pada:-(
KubyMamo...przytulam Cię mocno i życzę szybkiej poprawy zarówno Twojego samopoczucia jak i pogody:tak:...
Doris...Calineczka jest cudowna:tak:...buziaki dla Niej i dla Małgosi:-)...
Mońcik...ściskam mocno...
miłego dnia e-cioteczki...

Proszę - oto moje słonko dla Was!!!

pogoda158uf7.gif

Monia, nie zapominaj, że ten wątek jest głównie dla Ciebie. Przyjdź sie wypłakać, gdy Ci smutno, poopowiadaj nam o tęsknocie, o tym, co Cię martwi - to zawsze oczyszcza i pomaga :-)
Jeśli nie chcesz słów pocieszenia napisz o tym. Uszanujemy na pewno. Czasem chcemy sie tylko poskarżyc i nie słuchac pocieszeń, bo wiemy, ze nic nie jest w stanie poparwić nam humoru na ten moment. To ważne, aby mieć takie miejsce....

Majuni nie mogłaś bardziej już pomóc. Ty byłas od tego, aby miała miłość i czuła się mimo wszystko bezpieczna. Lekarze od tego, aby naprawić serduszko. Jako matka sprawdziłaś się DOSKONALE!! Mai na pewno było bardzo smutno, że musi sie z Tobą na chwilę rozstać. Jednak ona nadal jest obdarzona miłością - Twoją tutaj i Pana Boga tam w niebie. Teraz dba zapewne, wraz z Oliwką, o to, aby Tobie nie zabrakło miłości tu na ziemi. No i patrząc na Ciebie, widać, że robi to skutecznie :tak:

Proszę - oto moje słonko dla Was!!!

pogoda158uf7.gif

OJ bardzo dziekuje Hanus za słoneczko przyda sie bardzo na lepsze samopoczucie !!!!

mamo Kuby modlę się o lepsze samopoczucie i zdrowie dla Ciebie całusy dla Kuby !!

Doris Calineczka jest niesamowita !!!Wielkie całuski dla niej i dla Gośki !!!
Moniko bardzo się cieszę że dziś masz lepsze samopoczucie!!Tak trzymać!!!

Wszystkim e-cioteczkom miłego dnia zyczę !!!

Oj dzięki dzięki –Wiem, że Weronika jest niesamowita a ile my się z niej naśmiejemy wystarczy już łez.

Mościk wiedziałam ze ciebie rozbawi ten filmik chciałabym ci pokazać jeszcze jeden, ale ma za dużo MB pokaże ci jak przyjedziesz.

KubyMama- Głowa do góry jutro będzie lepiej. A kysz smutki i zmartwienia, dół trzeba zakopać.
Wiecie, co mnie dziś spotkało- Wracam z przychodni z Weroniką taxi a mój szkrab w najlepsze sobie gada w końcu kierowca nie wytrzymał jak usłyszał jak Weronika zaczęła się pytać,,co to?” O mały włos w drzewo nie walną tak się odwrócił i mówi ze tak małe dziecko i tak ładnie mówi, co za zdolne dziecko. Ja mu mówię, że zdolne i że będzie miała największe AQ w Polsce jak dorośnie a on mi na to ze wszystko na to wskazuje, bo dopiero roczne dzieci zaczynają powoli mówić słówka a ona już nawet pytania zadaje, –ale się uśmiałam z niego. A tak w ogóle to Wiki ma zapalenie oskrzeli, ale nie jest tak źle.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

http://pl.youtube.com/my_videos?&se...C414jlsykl33QMahvNxaysiFBUzxQAQZJwg8nVeg3s3J6dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

reklama
Hej,nie mam czasu Was poczytać:zawstydzona/y:
Moniczko,buziaki wielkie dla Ciebie kochana:blink: Tak bym Ci chciała ulżyć...
pozdrawiam wszystkie cioteczki.Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry