reklama
Witam, moja córka chodzi do przywatnego waldofskiego przedszkola w Siemianowicach Śląskich (www.przedszkole.madonet.pl). W tym roku otworzyli tutaj dodatkow jeszcze dwa prywatne : jedno na ul. Olimpijskiej - przedszkole Gumisiowe (angielski codziennie) a drugie na Bańgowie (Aniołek) - to ostatnie najbliżej Twoich zainteresowań.
E
efilo
Gość
Witam, moja córka chodzi do przywatnego waldofskiego przedszkola w Siemianowicach Śląskich (www.przedszkole.madonet.pl).
myszorku jak tu zajrzysz możesz skrobnąć słowo czy jesteś zadowolona?
Oj sorki, niezgalądałam tu dawno.
My jesteśmy w mierę zadowololeni z tego przedszkola, ale jak to zwykle bywa, nie ma miejsc idealnych. Moim zdanie jest parę minusów: mało angielskiego, brak religii, przedszkole zamknięte całe wakacje i całe ferie, otwarte dopiero od 7.30. No i dość wysokie czesne, które z każdym rokiem idzie około 50 zł w górę...
My jesteśmy w mierę zadowololeni z tego przedszkola, ale jak to zwykle bywa, nie ma miejsc idealnych. Moim zdanie jest parę minusów: mało angielskiego, brak religii, przedszkole zamknięte całe wakacje i całe ferie, otwarte dopiero od 7.30. No i dość wysokie czesne, które z każdym rokiem idzie około 50 zł w górę...
reklama
Aha, ale jak o nim myślisz, to już lekko za późno na zapis...bo tam raczej trzeba zapisywac malca ok. kikumiesięcznego. Jets jeszcze dodatkowy warunek, tez malo przyjemny - wymagakją, żeby dziecko chodziło wcześniej do mini-przedszkola, któe też kosztuje słono..