Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo współczuję straty :-( trudno wyrazić słowami żal, smutek, złość jednak ja bym nie odpuściła i pozwałabym ichmorderczynie
gdy to czytałam rzypomniała mi sie afera w Polsce kiedy pielęgniarki robiły sobie zdjęcia z wcześniakami, wsadzały je do kieszeni fartuchów
szlag mnie trafia, ufasz lekarzom, pielęgniarkom bo po to kończyli szkoły by dbać o zdrowie a nie je odbierać
matki, które przez 9 miesięcy boją się o swoje maleństwa, dbają o siebie żeby były zdrowe a tu przez ludzką głupotę
brak mi słów...
Synek pozostanie w Waszych sercach i patrzy na Was z górymoże nie jest to najlepsze pocieszenie ale tam już nikt mu krzywdy nie zrobi
![]()
Dlatego uważam,że pomimo ogromnego bólu powinniście walczyć ,aby juz nigdy niekompetentne osoby nie brały udziału w tak ważnym wydarzeniu,przecież nie może tak być!
Jeszcze raz szczere kondolencje,trzymam kciuki za wytrwałość,wiare w lepsze jutro,siłe aby pokonać ten chory system.Światełko dla syneczka(*)