reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

tylko dla wzroku to srednio dobre, jesli w pomieszczeniu jest ciemo i jesli tylko male siatlo pada na ksiazke...tak czytalam:-D

moj A tez mnie goni- by zgasic swiatlo, chyba, ze sam cos w TVoglada, a tak jest zazwyczaj -wiec harmonia, on oglada ja czytam:-p

reklama
ja tak jak rusałka lubie czytac w wannie, woda gorąca i jak stygnie to upuszczam i znów dolewam :sorry:
opcja przy kominku też mi sie podoba, ale nie mam go niestety, i na ogródku na leżaczku, lub na plaży....w łóżku też... ;-):-D:-D:-D:-D
wychodzi na to że wszędzie :-p jednak jeśli książka mnie nie wciąga , to odkładam ją, nie męczę się :cool::rofl2:

Czytam jak nakrecona ta "historie bialej masajki"...pochlania mnie bez reszty...Juz dawno ksiazka nie wywolala we mnie tyle emocji...Miejscami az kipie zloscia...Jest tez film nakreccony do tego i po skonczeniu bardzo bym chciala go obejzec...:tak:

Skoro tak piszesz Pati, to chyba kupię tą książkę. Dawno nie czytałam nic oprócz bajek :-) a w jesienne wieczory ciągnie mnie do ciekawej lektury. Niekoniecznie w wannie, ale w fotelu z ciepłą herbatką :-)

reklama
Do góry