reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Wlasnie czytam ksiazke "historia bialej masajki"...historia prawdziwa-za takimi ksiazkami przepadam...a wiec nuram do wanny i nos w ksiazke...mojego Adama nie ma i nigdy spac nie moge w takie dni....

tez lubie czytac w czasie kapieli-w wannie:tak:
jestem w trakcie czytania "szkarlatne pietno"M.J.Rose- thriller("z nuta psychologii";-)

Dziewczyny, toście się dogadały:-D:-D:-D
Czytanie, to tylko w łóżeczku, na leżąco (no może nie tylko, ale najbardziej lubię). W wannie jestem minuta osiem - nie lubię odmakać;-)

Ja w wannie lubie polezec...szczegolnie w takiej goracej wodzie ze boje sie ze sie ugotuje:-Dale wtedy to ja sie zajmuje soba,peelegowanie,golenie,maseczka,albo poprostu relax z zamknietymi oczami...Wlasnie jak mam chec tak polezec z zamknietymi oczami i w ciszy to nie robie poainy bo mnie wtedy wkurza jak tak "peka":crazy:

A ja czytam tylko Wojtkowi a sobie jakos ostatnio nic nie moge wybrać, moze tą masajke hmmmmm zobacze.

A co do wanny to tak jak Pati lubie polezeć i relax ale czytanie w wannie odpada:tak:

reklama
ja lubie czytac w wannie..w cieplej wodzie...a jeszcze z lampka winka...maseczka na wlosach i twarzy-obowiazkowo!
choc ostatnio tez z ksiazka wedruje na silownie...potrafie 1,5 h czytac jezdzac na rowerku:-)

Do góry