reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

to Klaudia w gusta Izki idzie...;-) uwielbia jak jej czytam bajki - a swinka pepa i kubis puchatek sa the best! ale od jakiegos miesiaca nr jeden sa wiersze i tu przoduje J. Tuwim! -bezkonkurencyjnie Konopnicka przegrywa:-D

reklama
Martusia bardzo lubi czytanie, ale na razie jeszcze na etapie książeczek, które czyta się całe na raz- więc "Dzieci z Bullerbyn" odpadają. Lubi wierszyki, mamy taką dużą książkę z wierszami, ale też i małe książeczki ze sztywnymi kartkami wciąż u obiegu :-) poza tym baśnie Andersena, braci Grimm, i lubi książeczki z postaciami z bajek, np. Noddy, Tomek i przyjaciele. Książek ma całą dość dużą półkę, a i tak ciągle jej mało, jak jesteśmy na zakupach to zwykle prosi o nową książeczkę, bardzo rzadko o zabawkę :-)

Kasiu u nas tez bajka musi byc przeczytana na raz :tak: i o ile Iza lubi puchatka takie krótkie kolorowe bajeczki, to "cvhatki puchatka" nie lubi, nie umie się skupić, nie lubi też płyt z bajkami do słuchania:cool:

Sylwia z tego co pamiętam to ty nie lubisz Puchatka, widać Wojtek ma to po tobie ;-):-D

a ja dowiedzialam sie o bibliotece, gdzie mozna wypozyczac takze polskie ksiazki i dzis jak zaraz ogarne mieszkanko, zrobie obiad jade Klaudii cos wypozyczyc...nie chce mi sie, bo leje...ale obiecalam..:happy:

noooo..wlasnie zrobilam juz obiad...ogarnelam chate...i...bryyygryyy zimno, leje...ale zaraz wskakuje na rower i gnam...mam nadzieje, ze Duska to kiedys doceni:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to bylam - wrocilam- zmoklam:-D i guzik przywiozlam...ksiazek mnostwo..ba nawet po polsku...ale bajek dla dzieci po polsku - cala jedna:-D reszta wypozyczone:sorry:
wypozyczylam jej wiec te jedna ...o jakiejs kurce:confused2: ..i 4 po angielsku:happy:

reklama
Do góry