Miodzialodzia
Początkująca w BB
Jeden z moich synów idzie teraz do przedszkola. Ogolnie mało choruje i jak już to delikatny kaszel gdzie wystarczy dicotuss podać i przechodzi po 3 dniach. Mam nadzieje że zbyt bardzo to się nie zmieni 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak parrzyli na frekwencję że tyle choruje, musialas mieć zwolnienia od lekarza? Bo moja 6 latka też sporo choruje narazie była 2 dni w przedszkolu i już znów ma taki kaszel że szkoda gadać. Tylko że to już zerówka frekwencja powinna być przynajmniej 50 procent i żądają zwolnień od lekarza bo jak nie to opieka społeczna sprawdza co się z dzieckiem dzieje. I też boję się że będzie miała zaległościMój poszedł do przedszkola w wieku 5 lat, wczesniej w ogóle nie chorował, jak poszedł do przedszkola to było tak: tydzien w przedszkolu, 2 tyg w domu, tydzien w przedszkolu, 2 tyg w domu dosłownie! I tak przez dwa lata chodzenia do przedszkola. Najdłużej chodził ciagiem 2,5 tyg. Teraz pposzedł do szkoły i modle sie żeby tak nie chorował, bo ma bardzo duze zaległosci. Ma alergie wziewna, jeste uczulony na wszystkie pyłki, roztocza i psa i schodzi mu wszystko na oskrzela.
Czemu wszystko mu schodzi na te oskrxela. Musze wziac chyba skierowanie na przeswietlenie zatok, moze on ma przewlekle zapalenie zatok tak jak ja i moj tato. Ja za to w przedszkolu nie chorowalam, a podstawowke cala przechorowalam, mialam duzo zaleglosci, ale i tak nie chorowalam tak czesto jak moj maly.No w szkole to już nie ma żartów. U mnie córka do 4 lat nie chorowala wcale. Ale tym rokiem w przedszkolu nadrobila za 4 lata. Do maja ciągle było coś. Wrzesień gardło, październik katar i kaszel, listopad jelitowka i kaszel ciągnął się do początku grudnia więc do świąt już nie chodziła. Styczeń gardło i pani doktor nam wtedy kazała przytrzymać ją w domu żeby trochę nabrała sił więc nie chodziła do marca. Początek kwietnia było znów gardło i początek maja zapalenie krtani i się zrobiło ciepło i do września pożegnaliśmy chorobyJa nie wiem co zrobie. Szkola to nie przedszkole, jak nie bedzie chodzil to faktycznie gdzies zglosza, ale przeciez z zapaleniem oskrzeli nie puszcze go do szkoly, tym bardziej, ze mamy niedomykalnosc zastawki i musimy uwazac zeby na pluca nie zeszlo.Czemu wszystko mu schodzi na te oskrxela. Musze wziac chyba skierowanie na przeswietlenie zatok, moze on ma przewlekle zapalenie zatok tak jak ja i moj tato. Ja za to w przedszkolu nie chorowalam, a podstawowke cala przechorowalam, mialam duzo zaleglosci, ale i tak nie chorowalam tak czesto jak moj maly.