Witam
Mam takie pytanie czy któraś z mam orientuje się gdzie we Wrocławiu przekłuwaja uszy dziecią. Córka ma 6 msc.
Mam takie pytanie czy któraś z mam orientuje się gdzie we Wrocławiu przekłuwaja uszy dziecią. Córka ma 6 msc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie rob tego tak malego dziecku. W dodatku nie u kosmetyczki i nie pistoletem...Witam
Dokładnie! Nie pistoletem. To jest najgorszy sposób przebijania, proszę poczytać o tym, jak powinno się wykonywać przekłucia.Nie rob tego tak malego dziecku. W dodatku nie u kosmetyczki i nie pistoletem...
Nie odpowiem na Twoje pytanie bo nie wiem.Witam
Ja nie z opinią i nie WrocławZapytałam czy ktoras z mam wie gdzienie pytałam o opinie
![]()
No mi kosmetyczka napisała żebym poczekała do roczku, wolę jednak terazJa nie z opinią i nie Wrocław
Tez chce przebić małej uszy i doputuje ale wszędzie mówią mi od 8miesiąca dopiero![]()