reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przepisy kulinarne Marcowych Mamusiek

no to i ja wrzucam linki z ulubionego bloga na przepisy które zamierzam wypróbować na Święta:
Lekki tort czekoladowy z orzechami i owocami
Szarlotka sypana podam z lodami na ciepło:-) , szukam jeszcze przepisu na sernik:tak:
Kruche rogaliki z makiem
Muffiny owsiane z miodem
i ciasteczka:
Kruche ciastka pomarańczowo - orzechowe
Czekoladowe ciasteczka z nutellą
to są moje ambitne plany, ale będzie nas dużo, a w zasadzie z potraw wigilijnych robię tylko barszczyk i kompot z suszonych owoców, bo resztę przywiezie mama i teściowa, więc muszę się inaczej wykazać:-)

reklama
to może jednak zaryzykuje, bo miałam zamiar ja zrobić właśnie na ciepło z lodami w Boże Narodzenie w ramach deseru po obiedzie:-)

konsumowałam już sledzie po kaszubsku oli80 są przepyszne tylko matjasy średnio sie nadają bo sie rozlatują muszą być płaty śledziowe ze skóra

agacina język mi do tyłka uciekł jak zobaczyłam ten sernik koniecznie go jutro zrobie!!!!

Sernik bardzo polecam :) robi sie szybciutko i jesli uzyjesz serka quark, to w miare dietetyczny (jak bylam na diecie, to mieszalam cukier ze slodzikiem ;) )

reklama
Sernik wyszedł nie bardzo zajebiaszczo twardy spód ser za mało słodki nie na moje podniebienie
za to miodownik Marty obłednie pyszny troche go przerobiłam ale z wielkiej blachy został już tylko paseczek

Do góry