reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

tynka swietne to ciasto i wczesniej nawet nie zwaracalam uwagi na te fixy do smietan z dr oetkera a to taka swietna rzecz:-):-D

dawaj jeszcze przepisy wciagnelam sie, jutro tez cos zrobie:-p

reklama
dziewczyny nie wiem co mi się stało - pierwszy raz od niepamiętam kiedy mam pustkę w głowie i nie wiem co podać na imprezkę urodzinową Zuzki.
Będzie tort - chcę zrobic do deseru jeszcze budyn waniliowy przekładany z malinami no i muffiny jabłkowo-cynamonowe i czekoladowe.
I na tym konczy sie pomysł. Ma byc kolacja - najlepiej z czyms na ciepło. Moj tato nie lubi nic wymyślnego, teściowa nie je drobiu i nie mam pojęcia co podać... bedzie jakaś sałatka z makaronem, koreczki i deska serów ale co na ciepło to pojecia nie mam.... chciałam pałki z kurczaka na pikantnie z piekarnika..... ale tesciowa nie zje.... a wolałayb zeby to było coś co mozna przegryźć na kolanie bo nie pomieszcze przy stole 10 osob+Zuzia...

Abeja ja nie pomoge bo tez nie mam pomyslu(poza pizza wlasnej roboty:-))
ale podpinam sie pod temat bo tez nie mam pomyslu:no:
a kupilas te foremki do muffin?
i co to za budyn przekladany z malinami?? maliny mrozone??brzmi zachecajaco:-)
podpowiedz:-p

Ja też mam problem :dry: my nierobiny jakiejś większej imprezki,bedzie tort ciaso i co jeszcze jak myślicie ?? coś co pasuje do ciasta i tortu??? Odrazu zaznacze że ma byc tylko ciacho , kawka szampan no i winko bo mąż robi,dlatego niewiem co jeszcze podać:sorry:

reklama
Abejka skoro to ma byc cos 'na kolano" i na ciepło to moze jakis strogonof, bogracz czy cos w tym stylu. Do tego mozesz podac bagietki z piekarnika na ciepło np. czosnkowe

Do góry