Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Ja jeszcze raz przepraszam.Niewtajemniczona jakieś zgryźliwe masz te wpisy na forum...
Czytając je czuję się jakbyś wygłaszała jakieś kazanie, a przecież nie masz do czynienia z bandą kretynek, które nie wiedzą nic na temat szkodliwości picia alkoholu i palenia papierosów w ciąży.
Nie wydaje mi się też, abyś mogła oceniać to, o czym piszemy na forum.
Fakt, rozprawiamy godzinami o wózkach, ubrankach i naszym obżeraniu się, ale nie było Cię przy nas, gdy pocieszałyśmy dziewczyny, które straciły swoje maleństwa lub przezywały ciężkie chwile i miały mnóstwo wątpliwości.
Pisanie o pierdołach umila nam te trudne miesiące.
Więcej optymizmu życzę i nie unoś się proszę, bo nie było moim zamiarem Cię obrażać.
To, że TY większość swojej wiedzy o ciąży bierzesz z tego forum, nic nie znaczy. Może tylko to, że się ograniczasz.
A Twoim zdaniem kiedy dobrze poznam to forum????:-)
, co nie znaczy, że nie kupuję książek i magazynów o dziecku, bo tego już też mam pokaźną kolekcję;-)
no i tak chyba by sie przydalo przedstawic na "to i owo o marcoweczkach" bo chyba nie napisalas nic o sobie albo pominelam cos jesli tak to soorryyy...