• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przerwa a ciaza

Hej, zrobiłam przerwę w braniu tabletek 7 dniową, nie czułam się najlepiej (jakieś przeziębienie) więc postanowiłam przedłużyć ja o kilka dni i tak jakieś 3/4 dni po zakończeniu krwawienia z odstawienia doszło do stosunku bez zabezpieczenia... niestety zagalopowalismy się trochę i chłopak skończył w środku... Czy jest w takim przypadku ryzyko ciąży? Trochę nie wiem co mam myśleć i zaczynam panikowac

reklama
Rozwiązanie
Ryzyko oczywiście jest , ale teraz to już niewiele zrobisz ,trzeba poczekać do terminu @ i zobaczyć czy przyjdzie czy nie, aczkolwiek myślę że musiałabyś mieć duże szczęście żeby zajść ,ale jak to los przewrotny jak się chce to sie nie da da , a jak się nie chce to się zdarzy
Ryzyko oczywiście jest , ale teraz to już niewiele zrobisz ,trzeba poczekać do terminu @ i zobaczyć czy przyjdzie czy nie, aczkolwiek myślę że musiałabyś mieć duże szczęście żeby zajść ,ale jak to los przewrotny jak się chce to sie nie da da , a jak się nie chce to się zdarzy

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry