reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przygotowania do porodu!!!

Marteczka ja chciałam tam gdzie moja gin ale remontują cały odział bo był tam paciorkowiec ;/ i akurat skozystali i wsyztsko remontuja moze sie wyrobia do mojego terminu jak nie to musze jechac gdzie popadnie w sumie :p a jak wyremontuja to bede super rodzic w nowiutkiej sali i w ogole ^^

reklama
u nas w szpitalu wychodzi sie w 3 dobie po porodzie SN a w 6 po CC

6 dni? Strasznie długo! U nas puszczali w czwartej dobie, chyba że coś się działo - ja miałam gorączkę, prawdopodobnie od nawału i siedziałam na antybiotykach przez tydzień. Teraz mam zamiar wyjść w czwartej dobie i kropka :)

Sabincia
, ja mam pomysł - umówmy sie, co? Razem podskoczymy do Rydygiera, mnie potną, Ty urodzisz, będziemy sobie leżały na jednej sali a nasze dzieci będa się znały od urodzenia ;)

Sabincia
, ja mam pomysł - umówmy sie, co? Razem podskoczymy do Rydygiera, mnie potną, Ty urodzisz, będziemy sobie leżały na jednej sali a nasze dzieci będa się znały od urodzenia ;)
Nie ma sprawy o ile za niedługo nie pojade bo zaczynam sie powaznie martwić skurcze od 4 do 15 min przerwy pomiedzy twardnienie brzucha ból głowy i zwiekszona ilosc śluzu martwie sie a niem moge sie skontaktowac ze swoja gin ja to zawsze mam nieziemskie szczescie...:(

Sabincia, nie becz tylko sie zrelaksuj. Nospa powinna pomóc, wyspij się, a jutro suń do lekarza. Jeżeli Ci powie że nic sie nie dzieje to przynajmniej sie uspokoisz, a gdyby - odpukać - coś się faktycznie działo to trzeba interweniować.
Trzymaj się! Niech Ci chłopina zrobi kakao - i spać!

Dzieki Czarodziejko zapisze sobie nazwe i jak bede potrzebowała to mi J.szybko kupi.
Heh Marteczka dobrze to wymysliłas tylko wczesniej któras pisała ze stymulacja sutka moze wywoływac skurcze wiec musze poczekac do 37 tygodnia:-D
Sabincia Asze 3majcie sie dziewczyny jeszcze nie czas ale jak cos to lepiej sprawdzic.Buziaki dla Was

ja zamierzam rodzić w szpitalu gdzie jest mój gin ale co z tego wyjdzie zobaczymy:-(na arzie to doczytałam że wszyscy lekarze z ginekologii złozyli wypowiedzenia mieisęczne i 3miesięczne:szok: mój gin jest z patologii ciąży więc jest nadzieją o samym położnictwie tez na razie nic nie słychać:baffled: więc trzymajcie kciuki, niech doczekaja do mojego porodu!!!!
Sabincia a ty zastosuj sie do rad marcóweczek i tak jak napisała Marteczka - jedyny dopuszczalny wysiłek to mruganie powiekami:tak:

reklama
Do góry