Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na razie nie kupowałam, bo cyce mi nic nie urosły i z poprzednich doświadczeń pamiętam, że zaraz po porodzie miałam potężny rozrost, a potem wróciły do normy, a zatem z większymi inwestycjami poczekam aż się unormują, a do tego czasu mam jeszcze te stare no i dostałam jeden z H&M od kuzynki, ale nawet jeszcze nie przymierzyłam czy dobry
... a po Canpolu to mi traumatyczne wspomnienia pozostały.. remeny, ładnyMi sie marzy ten: Mama New K ci��ow� - z kolekcji Alles
Przy Irence sobie nie kupiłam, teraz chyba zaszaleję, zwłaszcza że mój mąż mnie namawia![]()
A przecież mężowi też trzeba się podobać ;-)Asze, to taki sobie właśnie kupiłam. Fanie się układa i jest taki delikatny. I lepiej się prezentuje na biuście, niż przy oglądaniu "w rękach".

jeszcze w sklepie pani poradziła żeby sie wstrzymać ze stanikami bo nie wiadomo jaki rozmiar będzie dobry
juz sama nie wiem czy kupowac teraz czy nie , ale jak tak was poczytałam to chyba jednak kupię chociaż jeden :-)