reklama

Przygotowania do porodu!!!

No Kasia lepiej weź męża bo może mama się za bardzo wtrącac tej dyżurnej położnej i jeszcze były tam dym:-D.Ja miałam brac te newborn ale mi znajomi doradzili te bo są w tych jumbo packach i jest ich więcej a wychodzą taniej.Później chyba poeksperymentuję z jakimiś tańszymi typu Rossmann czy Biedronka,Lidl?

reklama
Skaba, alez mi sie ta koszulka co wkleilas do karmienia podoba! strasznie slodka, takich tu nie widzilam tylko albo dluzsze albo krutsze i na ramiaczka typu 'spagetti'! zaraz zamowie z dwie a jak tu nie wysylaja to poprosze mame zeby mi przywiozla.

Giza, ja, tak jak Befatka, tez dostalam kupony na huggies i juz kupilam dwie paczki dla noworodka i dla 0-3 miesiecy a potem gdzies przeczytalam ze pampers sa najlepsze..?! :baffled: ale jak Ty uzywasz Huggies to musza byc dobre bo widze ze jestes naszym marcowkowym ekspertem ;-)

Kasia, moja babcia pielegniarka, chociaz nie polozna, to tez ma niezle doswiadczenie i podobno wiele porodow odbierala wiec juz ja tez zwerbowalam i przylatuje na porod. chociaz w pokoju chce miec tylko lekarza, polozna i oczywiscie meza (eksperta numer dwa, ktory skonczyl czytac te wszystkie madre ksiazki ktorych ja jeszcze nawet nie zaczelam :sorry2: i ciagle we mnie jakimis medycznymi terminologiami rzuca...:-D)

co do pieluszek to każdemu Maleństwu moga służyc inne więc myslę że warto potestować, ja w każdym razie chyba zacznę od pampersików

miałam zacząć"chyba od pamersików" a niedawno wróciłam z zakupów z huggies'ami:-D a to dlatego że były o prawię 10 zł tańsze a do tego miały 2 szt więcej w mega pace:-)

Ja pamietam, ze w szpitalu byly Huggies a potem w domu zaczelam od pampersow ale szybko przezucilam sie na huggies bo mialy taka niby gumke na pleckach i nic z nich nie wyciekalo a z pampersow owszem sie zdazalo i to dosc czesto. A od 4 miesiaca znow lecielismy an pampersach i tak do dzis:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry