ninjacorps
Marcóweczka 2008
Monika A - lepiej jak spotkasz dzika - wtedy na pewno "zmotywuje" Cię do błyskawicznego pojawienia się w szpitalu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja kupiłam 2 paki jak by co mąz mi dokupi;-)
a neichce ich chomikowac w domu bo raczej sie już nie przydadza;-)
![]()
a jakby zostało to oddam jednej z koleżanek które kilka miesięcy po mnie rodzą - majątek w koncu nie kosztują

aczkolwiek nie życze tego nikomu, ja sie w sumie jeszcze nie zastanawiałam gdzie moge zacząć rodzić ale jak mój mąż będzie w pracy do szpitala będzie miał z 5-10 min (jak go jakiś kumpel podrzuci autem) a ja z domu - o losie - przy dobrych wiatrach i bez korków 20-30 min. No chyba że na ten czas przeprowadzę się do rodziców bo tam bliżej i tata ma samochód a my co prawda mamy ale tylko ja nim jeżdżę bo Krzysiu nie ma prawa jazdy 

a wtedy to chyba nie będę ryzykować 

Ja mam do szpitala 7 km, a mąż pracuje 80km od domu więc też mam nerwy, ale jakby co to mam jeszcze sąsiadkę pod ręką, ale mam nadzieję że nie będzie potrzebna
;-)
a drugie mieszkanko niby ktoś kupił ale chyba jeszcze tu nie mieszka
to chyba bez sensu lepiej iść i się podmyć pod prysznicemkupujecie do szpitala chusteczki do higieny intymnej![]()