Marteczka23
Fan(ka)
No to ja się pakuję:-(dziasiaj się wzięłam za depilację nóżek co by się nie wstydzic chaszczy jakbym w ciągu tych dwóch tygodni poszła do szpitala.;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asze, te były jedne z tańszych. Jeden bardzo mi się podobał, ale coś ok 170 zł kosztował, drugi już tylko 120. Więc cena tych już mnie zadowoliła. A przez te choroby nie mam sił jeździć i szukać czegoś innego. No i mam nadzieję, że mi wystarczą na cały okres karmienia. Tym razem kupowałam takie ciut ciaśniejsze pod biustem, bo poprzednio szybko zrobiły nie się za luźne.Giza fajne te staniczki, chociaż trochę drogie, ja jeszcze nie mam żadnego, muszę pomyśleć o tym
![]()
To mam nadzieję, że też będę zadowolona. Poprzednio generalnie nie było biustonoszy z fiszbinami, a teraz ciężko o taki bez. A że spałam w biustonoszu, to zależało mi na chociaż jednym takim bez fiszbin. No i wtedy wszędzie można było wyczytać, że fiszbiny przy karmieniu są złe, bo mogą zatykać kanaliki mleczne. A teraz są już ok? Zobaczymy, jak ten drugi z fiszbinami będzie się sprawował. Na pewno ładniej się układa i trzyma biust.giza, ten biały miałam przy Irence, jak dla mnie był rewelacyjny. Bardzo wygodny, zapięcie można było odpiąć i zapiąć jedna ręką, nic się nie pruło (Canpol rozleciał sie po miesiącu :/). Teraz też mam zamiar kupić sobie taki sam.