Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sobie poczytaj, były babeczki którym drugi jajowod przechwycił jajeczko, lekarzy tez to dziwiło. To albo na tym forum albo na ovu. No ale to już skrajne przypadkiNie da się zajść w ciążę bez jajowodu , ewentualnie jak drugi jest nie drożny to invitro
To chyba przypadek już wgl jeden na milion i cudTo sobie poczytaj, były babeczki którym drugi jajowod przechwycił jajeczko, lekarzy tez to dziwiło. To albo na tym forum albo na ovu. No ale to już skrajne przypadki![]()
Będzie dobrzeTak jutro o 7 rano do poniedziałku
Dziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcejInvitro
Według miesiączki który to tydzień?Dziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcej
Mam nadzieję, że są dobrzy lekarze i nie zrobią operacji. Chyba , że będą przeciwskazania z wyników krwi.. bo według mnie lepiej wziąć ten metotreksat i mieć dwa jajowody skoro jest całyDziękuję dziewczyny że jesteście bede pisać jak jutro będę wiedzieć coś więcej
6tydzien i 4 dni ostatnią miesiączka była 19 listopadaWedług miesiączki który to tydzień?
Oby tak byłoMam nadzieję, że są dobrzy lekarze i nie zrobią operacji. Chyba , że będą przeciwskazania z wyników krwi.. bo według mnie lepiej wziąć ten metotreksat i mieć dwa jajowody skoro jest cały
Wybacz, ale coś kręcisz, ja tego nie kupuję. Przy becie 300 lekarz nie ma prawa znaleźć pęcherzyka, bo zwyczajnie nie będzie go widać, więc nie ma żadnej podstawy do tego, żeby straszyć Cię operacją teraz zaraz.Ja już po wizycie jutro oddział i operacja![]()
Oczywiście, że się da. Masa jest takich przypadków.Nie da się zajść w ciążę bez jajowodu , ewentualnie jak drugi jest nie drożny to invitro