reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

a dla mnie truskawki to tylko z jogurtem/śmietaną i cukrem - pycha:-)pieczenie itp to czysta profanacja truskawek;-)
i może freak jestem ale ja nie lubię ciast:sorry:tzn raz na jakiś czas kawałek wszamię ale ogólnie może se stać na stole spokojnie bo mnie się bać nie musi;-)

za to jakbyście mogły podzielić się NIEZAWODNYM (czyt. takim który nawet mega blondynkom wychodzi) przepisem na ciasto na pierogi i jakis dobry farsz to wdzięczna bym była;-)
 
reklama
Ida ja robię z kg mąki ciasto (na większą ilość pierogów) i tylko ciepła woda, bez jaja.
No i zwykle robię ruskie, rzadko z mięsem czy innym farszem, czasami z owocami.
Truskawki uwielbiam, ale jak dużo ich zjem to od razu mnie po nich sypie.
Bób to moja miłość od pierwszego posmakowania ;-)
 
wydaje mi się, że w tym roku niestety wysoka :baffled: zresztą ponoć wszystkie sezonowe owoce mają być drogie... i tu rzeczywiście chwała mającym własne plantacje.
 
reklama
Do góry