• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzieki Dziama,ze pytasz:)ja obecnie,oprocz tego,ze sie juz teraz czuje jak slonica,to gdyby nie to bolace ucho,to nie byloby az tak zle;)narazie mam 10,5 kg na plusie,na zgage polecam migdaly i orzechy laskowe;)nocki sa ztegularnym wstawaniem na siku co 2 godziny,a te akupunkture to moja polozna mi zaproponowala od 36 tc,jako przygotowanie macicy i psychili do porodu...jeszcze nigdy nie mialam,ale znajoma mowila,ze bardzo pomaga przed porodem i rozluznic nie tylko cialo,ale i dusze ;)no i ze nic a nic nie boli podobno...zobaczymy ;)

reklama
Spadam Kochane ,bo niedlugo M wroci z pracy glodny,a ja nicnie mam ;)jakcos sieod Axy dowiem,to zaraz Wam dam znac:)obiecuje;)to nie tak,jak z tym pakowaniem torby do kliniki,co sobie juz od 4 tygodni obiecuje ;)

biapl fajnie ze masz szanse dryndnąć do axarai ,,,,,,, mnie przed porodem zabroniła pisac esy jak urodzi bo podobnież sa bardzo drogie...... ale nawet nie wiem jak drogo wychodzi,,,,,,,,, a tak mi przykro było jak napisała do nmnie a ja nie mogłam jej pogratulowac i w ogóle odpisac........ mam nadzieje ze szybko wyjdą niunki bo ciekawa jestem jak wygląda Adusia :tak:
Tobie zycze zdrówka !!!!!!!!!!!!!!! Jejus tylko 10 kg ???????????? nie jest zle :-):-):tak::tak::tak:
milene kasuje z tabelki ....... skoro urodziła a tu sie w ogóle nie udziela ......
......... takze agnes szykuj sie bo Ty na porodówce juz jedną nogą ......:-D:-D:-D:-D

dziamia czego bys sie nie dotknęła to niczego nie spierdzielisz takze szyj te firanki, jestem pewna ze w kotłowni nie bedą wisieć .......:tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Póki co wygrzebałam stare prześcieradło bo na czymś muszę okiełznać bestię :) czyt. maszynę jak palcy nie przeszyje znaczy że coś ze mnie będzie.
Ilonaka o której uroczystość w ndz?

ja też czekam na małża
vil-montre2.gif
bo jedzie i jedzie i dojechać nie może

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry