biapl
Fanka BB :)
Ilonko Skarbie!nie badz zla na Axe,ja to nawet z Rodzinka moja bardzo rzadko pisze esy,bo wychodzi mnie okolo 2euro za jeden,a jak oni donie pisza to placa prawie 4 zlote,a to duzo
za 20 minut rozmowy z mojej niemieckiej komorki na polska komorke place 20 euro,a moja mama za 9 zlotych moze gadac ze swojej komorki na moja niemiecka tak okolo 1/2 godziny,ale rez jej nie pozwalam,bo to drogo
a ja mam na abonament,wiec musze zawsze uwazac...ale na terenie niemiec mam tak zwany flatrate na wszystkie sieci stacjonarne i komorkowe nieograniczona ilosc rozmow i czas nieograniczony i za to place 40 eiro w miesiacu
tylko za smsy musze placic
a wiec jak tylko bede cos wiecej wiedziec. od Axy to przekarze,bo mnie latwiej i taniej
tylko czekam,az sie pierwsza odezwie,bo nie chce przeszkadzac w tak intymnych momentach
ale macie wszystkie calusy i pozdrowienia :*a z Milenka to nie chcialam,zeby tak wyszlo,no ale co zrobic,jak nas opuscila,a niedlugo nas pazdziernik zastanie
terazlece juz na prawde,bo glodny chlop,to zly chlop
Buzki :*
a i ja bede miec w domu czysto hehe 
ale chyba CC bo biedna nie wiedziała o której godzinie mała sie urodziła....miała sie dowiedzieć ..