• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko Skarbie!nie badz zla na Axe,ja to nawet z Rodzinka moja bardzo rzadko pisze esy,bo wychodzi mnie okolo 2euro za jeden,a jak oni donie pisza to placa prawie 4 zlote,a to duzo:(za 20 minut rozmowy z mojej niemieckiej komorki na polska komorke place 20 euro,a moja mama za 9 zlotych moze gadac ze swojej komorki na moja niemiecka tak okolo 1/2 godziny,ale rez jej nie pozwalam,bo to drogo:(a ja mam na abonament,wiec musze zawsze uwazac...ale na terenie niemiec mam tak zwany flatrate na wszystkie sieci stacjonarne i komorkowe nieograniczona ilosc rozmow i czas nieograniczony i za to place 40 eiro w miesiacu:)tylko za smsy musze placic;)a wiec jak tylko bede cos wiecej wiedziec. od Axy to przekarze,bo mnie latwiej i taniej;)tylko czekam,az sie pierwsza odezwie,bo nie chce przeszkadzac w tak intymnych momentach ;)ale macie wszystkie calusy i pozdrowienia :*a z Milenka to nie chcialam,zeby tak wyszlo,no ale co zrobic,jak nas opuscila,a niedlugo nas pazdziernik zastanie;)terazlece juz na prawde,bo glodny chlop,to zly chlop ;) Buzki :*

reklama
dziama w kościółku msza o 11;45 :-) a potem imprezka bedzie jednak nie u nas w mieszkaniu a u mojej babci, dom, podwórko to jednak nie to samo co małe mieszkanie a osób bedzie juz nie 16 a 18 prawdopodobnie !!!!!!!!!! także nie ma sensu przywozić stołów krzeseł itd od niej...... tylko po prostu wszystko odbędzie sie u niej :tak: a i ja bede miec w domu czysto hehe :-D:-D:-D:-D:-D :-D

Biapl w zadnym wypadku nie jestem zła ale mi smutno własnie ze nie mogłam odpisać i powiedzieć jak bardzo sie cieszę ze malutka jest juz u mamusi w ramionach :-D:-D:-D a rodziła w koncu przez CC ??? bo juz nie wiem ......:sorry2: ale chyba CC bo biedna nie wiedziała o której godzinie mała sie urodziła....miała sie dowiedzieć ..:tak:

ania he he. sławetne słowa mojego męża- "będę po ...." no i zawsze jest po, ale już kiedyś Wam pisałam, że jeszcze trochę to zacznę o datę pytać. ale cóż- przecież jaby nie patrzeć jest po 15:szok::-D

Axa gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To teraz czekamy na sprawozdanie i zdjęcie naszej nowej Gwiazdy
:-):-):-)

Sylwia to niezłą akcję miał mąż...:szok::szok::szok:

Jane no świetnie Cię rozumiem, bo też miewałam takie momenty, ale nawet w te gorsze dni wpadaj od czasu do czasu chociaż się przywitać, co?? :tak:

Ilonko a m pojechał pracować do tego kolesia co Wam kasę wisiał, czy do innego?? Szybko zleci, już prawie środa ;-)

Ania nie panikuj, nie padnie nam forum :-) To takie pewnie chwilowe przestoje, bo w Polsce teraz wakacyjna pogoda wróciła, to wszyscy korzystają :-);-):-)

Piateczko i co, m dotarł w końcu?? :-):-):-)

bipal dzięki za info i czekamy na więcej :-) A Ty juz zaczynasz my myśleć o porodzie, czy jeszcze odsuwasz te myśli od siebie? :-)

Ja oczywiście znowu obudziłam się koło 5 i nie mogłam zasnąć, a jak już mi się udało w końcu udało zasnąć, to zaraz trzeba było wstawać :-( Wkurza mnie to wstawanie i brak snu, bo tak mam codziennie...

Na 8 miała być w klinice o 9 cc o ile dobrze pamiętam
Ilonka super ze tak z tymi Chrzcinami nie umeczą tak bardzo ordganizacyjnie. Mamcia babcia pomogą i bedzie super wrodzisz do czystego domu położysz spokojnie dzieci spać a nie cały rozgardiasz

hej kochane! ja dopiero teraz mam chwile na bb. od rana wybyłam na miasto. odebrałam wyniki GBS i na szczęście nie mam tego cholerstwa. potem zakupy bo w chacie pustki. a w taki upał jak dzisiaj u nas to była maskara. wróciłam szybki obiad i dopiero teraz doszłam do siebie. kurcze nie dla mnie juz takie bieganie.

axa gratuluję serdecznie! czekamy więc aż dojdziesz do siebie i się odezwiesz. no i na zdjęcie Ady niecierpliwie czekamy

dziama ja nawet jak urodzę to nie zniknę bo uzależniłam sie od was. tak więc spokojnie. będę tu z wami. na kogo mogę liczyć jak nie na was co? mam nadzieję że młody pozwoli mi na częste pogaduchy

ilonka
nawet nic mi nie mów. jak zobaczyłam tabelkę że teraz ja jestem pierwsza na wylocie to panika w oczach. z jednej strony już bym chciała malucha zobaczyć a z drugiej przeraża mnie poród.

teraz we mnie wiele przemyśleń. jak to będzie jak młody się pojawi, jak zmieni się nasze życie, jak ja się zmienię. i w ogóle teraz jakoś więcej myślę o tym wszystkim.

fotki na fb widziałam. super włoski kochana. dzieciaczki słodkie. nie wiem co ty chcesz od siebie. super wyglądasz.

katrina
super że wróciłaś do formy. ja mam nadzieję że też mi się uda. nie wiem jak ale chciałabym wrócić do wagi sprzed ciąży.

na razie mam 11,5 kg do przodu. i powiem szczerze że moje plecy nie dają juz rady dzwigać tego balastu. pobudka o 6 bo taki ból ze nie mogę sobie miejsca znaleźć w łóżku i dopiero jak wstanę i się rozchodzę jest lepiej. no i moje biedne stópki opuchnięte troszkę są. mam nadzieję że to wszystko minie jak urodzę.

na razie zmykam. ale melduję się później znowu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry