• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja się obłożyłam książkami
smilintello.gif
i udaję, że mnie nie ma w domku he he

ciekawe jak losiczka- zaglądnę, czy na enprze coś skrobnęła
i jak się czuje karola w domu

reklama
Dzięki babki
Właśnie też o Karoli i Losiczce myślałam ciekawe jak tam :)

Wczoraj wymysliłam że sama uszyję sobie firanki :) nawet upatrzyłam je już sobie :) jest tylko jedno ale nigdy w życiu nie używałam maszyny a o krojeniu nie mam pojęcia :)

Hej Dziolszki Kochane!Axa gratulacje Kochana i predko wracaj do zdrowia i do domku:)Ilonko fajnie,ze znow jestes :)brakowalo Cie niezmiernie;)piateczko i losiczko i aniu nie wariujcie,wszystko nedzie dobrze ;)katy i jane pozdrawiam i cala reszte rowniez:roze,rozie,agnes,sylwie,truskafke no i dziame i roszpunke i polisie i lorelain i kogo jeszcze zapomnialam...wybaczcie,ze nie odpisze kazdej z osobna,ja bylam dzis u lekarza laryngologa i dostalam antybiotyk w kroplach do ucha,bo juz od tygodnia sie mecze niemilosiernie z xapaleniem ucha srodkowego i juz nie wutrzymalam dzis:(Ilonko Milena jiz dawno urodzila,ale niewiem czemu nawet nam na forum nie napisala,a a miejsce w tabelce staraczkom zajmuje ;)Moje nastepne wizyty u gina 18 wrzesnia,i 1 i 12 pazdziernika,a u poloznej 4 pazdziernika akupunktura a 22 pazdiernika wizyta :)sprobuje axe osiagnsc,bo mam jej niemiecki numer komorki ;)jak cos bede Wam pisac ;)pozdrawiam Wszystkie:*bez wyjatku i kasie es tez:*i marysie i karolke :* i oczywoscie wszystkie dzieciaczki :*i katrine :*

Diewczyny mamy w kazdej tabelce po 10 sztuk;)a wiec szurajcie(nie liczac Mileny,bo nie wiem czy ona tu jeszcze do nas wroci,a wiec szanse sa teraz calkowicie wyrownane:)jedna wychodzi nastepna zachodzi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry